2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Rekordösszeg gyűlt össze a bank kártyaprogramján

Lezárult az egyik vezető bank 2010 évi kártyás akciója, mely során több mint 18,1 millió forint gyűlt össze. A Bank csoport a magyar gyermek-egészségügy elkötelezett támogatójaként minden  Mastercard kártyával történő ezer forintos vásárlás után egy forintot különített el saját bevételéből a Gyógyvarázs programnak, közel egy éven át. Az így összegyűlt támogatásból idén tíz kórház és mentőállomás számára vásároltak orvosi műszereket, berendezéseket. „Szeretnénk megköszönni minden MasterCard bankkártyával rendelkező ügyfelünknek, hogy amikor csak tehette, vásárlásánál kártyával fizetett. Ez az ügyfélnek egy forintjába sem került, mégis ezáltal a beteg gyerekeknek segítettek. A bank ugyanis minden ezer forint értékű bankkártyás vásárlás után saját profitjából egy forintot adott a K&H gyógyvarázs programnak. Ezzel a kezdeményezéssel többek között azt akartuk elérni, hogy ügyfeleink a gyermek-egészségügy támogatási programunk valós és tevékeny részeseivé válhassanak. Ügyfeleink okos döntéseinek köszönhetően az idén összegyűlt rekordösszegből tíz kórháznak és mentőállomásnak tudtunk életmentő műszereket és eszközöket vásárolni.” – mondta Mészáros Tibor, a Bank marketing igazgatóságának megbízott vezetője.
„Az elmúlt egy évben az ügyfelek hazai és külföldi kártyás vásárlásai nyomán 18,1 millió forint gyűlt össze, így 2006. óta összesen 63,8 millió forint támogatással járult hozzá a gyermekek gyógyulásához a bankkártyás programeleme.  Összességében pedig a program indulása óta már több mint 348 millió forint értékben 90 kórház és 33 mentőállomás munkájához járultunk hozzá műszerekkel és orvosi berendezésekkel, annak érdekében, hogy a beteg gyerekek mielőbb újra teljes életet élhessenek.”

„Nagy öröm számunkra, hogy a  támogatás keretében idén hat mentőállomásunk is kapott felszereléseket. A mentőszolgálat működésének alapfeltételeit az állam biztosítja, kisgyermekek életmentő ellátása során azonban néha speciális műszerekre, berendezésekre is szükség lehet, így a K&H támogatása számunkra és legfőképpen kis betegeink számára óriási segítséget jelent.” – emelte ki az eseményen Dr. Mártai István, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója.”

A következő tíz intézmény számára adta át Mészáros Tibor az orvosi műszereket és eszközöket a május 9-i rendezvényen:

•    Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
•    Esztergomi Vasary Kolos Kórház
•    Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktató Kórház
•    Pécsi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
•    Ibrányi Mentőállomás
•    Jászkiséri Mentőállomás
•    Pannonhalmi Mentőállomás
•    Pápai Mentőállomás
•    Székesfehérvári Mentőállomás
•    Szentesi Mentőállomás

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek