2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Ősszel is gondolni kell a megfelelő vitaminbevételre

Egy finom smoothie-val könnyedén felturbózhatjuk szervezetünket Ősszel szervezetünknek szüksége van a vitaminokra, hogy ellenálló legyen a különféle betegségekkel szemben. Éppen ezért ilyenkor ajánlott smoothie-kat fogyasztani, melyek értékes rostokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, nem utolsósorban pedig nagyon könnyen elkészíthetők. „A Sencor nemrég dobta piacra hazánkban a Metallic smoothie mixer termékcsaládot, melyekkel minden eddiginél gyorsabban és könnyebben készíthetünk ízletes, gyümölcs-, vagy zöldség italokat” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor termékmenedzsere.

A Sencor új termékcsaládja kilencféle – köztük púder, világoszöld és aranybarna – színben áll rendelkezésre. „Az SBL 707 termékcsalád 0,6 literes mixelő poharát úgy alakították ki, hogy abból akár inni is lehessen, ennek köszönhetően magukkal vihetjük őket sportoláshoz, vagy edzéshez, de akár az autók italtartójába is könnyendén elhelyezhető” – tette hozzá a Sencor termékmenedzsere.

Az új smoothie mixeren két előre beállított program közül lehet választani. A soft a puhább gyümölcsökhöz, így az eperhez, málnához, vagy banánhoz, míg a hard a keményebb alapanyagokhoz, például az ananászhoz, vagy sárgarépához használható. A mixelés erőssége mellett kétféle – 45 és 60 másodperces – időtartam közül lehet választani az ízletes és tápláló smoothie elkészítése előtt.

„Az új Metallic smoothie termékeket hat kiváló, titán bevonatú, rozsdamentes acélkéssel látták el. Ezek előnye, hogy megőrzik az enzimeket és a vitaminokat, emellett csökkentik az italok oxidálódását” – hangsúlyozta a szakember. Hozzátette: a termékcsalád teljesen biszfenol A, azaz BPA mentes alkatrészekből készül, éppen ezért kisgyermekes családok is használhatják.  

Az őszi vitaminfeltöltődéshez a Sencor a répa-narancs-cékla smoothie-t ajánlja. A répa és a cékla kiváló tisztító hatással bír, a cékla pedig magas vastartalommal rendelkezik. A vas felszívódásához szükséges C-vitamint pedig a narancs biztosítja. „A smoothie diétázáshoz is kiváló választás lehet, hiszen magas rosttartalommal bír, ezért elfogyasztását követően telítettséget okoz. A hatékony méregtelenítés érdekében azonban ajánlott inkább vízzel elkészíteni”- hívta fel a figyelmet a Sencor termékmenedzsere.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek