2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

MARADJ FIATAL!!!….. ÖTLETEK

…. ÉS MARADJ TALPON

1. Dobd ki a haszontalan számokat. Úgymint kor, súly, vérnyomás stb… Hadd aggódjanak a doktorok ezek miatt. Emiatt fizeted ,,őket”.

2. Csak vidám barátokat tarts! A rosszkedvűek lehúznak.

3. Tanulj folyamatosan. Tanulj többet a számítógépről, autókról, kertészkedésről, és mindenről… Soha ne hagyd az agyadat pihenni. ,,A pihenő agy az ördög műhelye”. Az ördög neve ,,Alzheimer”.

4. Élvezd az egyszerű dolgokat.

5. Nevess gyakran, hangosan és hosszan. Nevess, amíg ki nem fulladsz.
6. Néhány könny esik néha. Tűrj, gyászolj, és menj tovább. Az egyetlen személy, aki egész életünkben velünk van az magunk. ÉLJ, amíg élsz.

7. Vedd magad körül olyan dolgokkal, amiket szeretsz. Legyen az család, háziállat, emléktárgy, zene, növények, hobbi, akármi. A te otthonod a te menedéked.

8. Ne tégy bűnös kirándulásokat. Menj sétálni az utcára, vagy a szomszéd megyébe, vagy idegen országba. De ne oda, ahol BŰN van.

9. Mondd az embereknek minden lehetőséget kihasználva, hogy szereted őket.

10. ÉS MINDIG EMLÉKEZZ: Az életet nem a lélegzetvételek számával mérjük, hanem azokkal a pillanatokkal, amikor elakad a lélegzeted.     

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…