2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 430 HUF

Lelki egészségközpont miskolcon

Lelki Egészségközpont (LEK) funkcióval bővítette szolgáltatási körét a miskolci Egészségfejlesztési Iroda (EFI). A lelki egészség megóvását és fejlesztését célzó több mint kétéves szakmai program megvalósítását 40 millió forintos vissza nem térítendő európai uniós támogatás tette lehetővé. A projekt ugyan 2021 februárjában lezárult, a szolgáltatás azonban továbbra is térítésmentesen elérhető.

 

Néhány eredmény az elmúlt időszakból:

Programjainkon összesen csaknem 30 ezer alkalommal jelentek meg Miskolc és a járás lakosai, akik egyebek között: kiégést megelőző-, stresszkezelő-, kommunikációs csoportos tréningeken, szülői készségeket fejlesztő programokon, művészetterápián, kutyaterápián vagy egyéni segítő beszélgetéseken vettek részt. Együttműködve a veszélyeztetett fiatalokat támogató, segítő szakemberekkel, szerhasználatot megelőző programjainkkal iskolákat, fiatalokat kerestünk meg. Ezen az úton több mint ezren kapcsolódtak be a projektbe. Legnépszerűbb programunk az „Ép testben, ép lélek” mozgásprogram volt, amelyet saját tornatermünkben, majd a járványhelyzet alatt online is sikerrel tudtunk biztosítani az érdeklődők számára.

Lelki egészség témakörében szervezett három nagy előadásunkon előadóként köszönthettük dr. Zacher Gábort, Tari Annamáriát és Mérő Lászlót.

 

A Lelki Egészségközpontban a projekt zárását követően továbbra is ingyenes a szolgáltatás. Várjuk azokat, akik szeretnék fejleszteni magukat, megoldanák lelki problémáikat, előbbre lépnének megakadásaikban vagy csökkentenék stressz-szintjüket. Irodánk elkötelezett a pszichés problémák stigmatizálásának csökkentésében is, ezért minden ez irányú civil kezdeményezéshez örömmel csatlakozunk.

 

 

 

Figyeljünk lelkünk egészségére! Merjünk beszélni problémáinkról!

Keresse Ön is a LEK térítésmentes szolgáltatásait!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Oltási akció
Az omikron vírusvariáns már Magyarországon is erőteljesen terjed, várhatóan tovább emelkedik a fertőzöttek száma. Ez a vírusvariáns rendkívül fertőzők…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum