2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
Jól vizsgázott a rendelőintézet

Jól vizsgázott a rendelőintézet

Jól vizsgázott a rendelőintézetISO 9001:2008 szabvány szerinti tanúsítást szerzett a szerencsi Szántó J. Endre Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet ez év elején.

 

A minőségirányítási rendszer bevezetése a járóbeteg szakellátás, a kiszolgáló egységek, a laboratórium és a diagnosztika munkafolyamatainak szabályozását foglalja egységbe. A minősítésből adódóan a következő három esztendőben évente külső felülvizsgálati auditot tartanak a rendelőintézetben azért, hogy áttekintsék a betegek elégedettségét, a szakmai, etikai rendszerek előírásainak teljesítését.

A szerencsi polgármesteri hivatalban 2004. évben vezették be az ISO 9001 szabványt, melynek éves felülvizsgálata szintén január hónapban történt meg. Az SGS Hungária Kft. a minőségirányítási szabályok tükrében a fő hivatali munkafolyamatok szabályszerű megvalósítását vizsgálta. A felülvizsgálatot követően az auditor a folyamatok előírás szerinti, megfelelő végzését állapította meg.

A tanúsítás céljából készített rendszerdokumentációnak történő megfeleléssel a hivatal ügyfeleinek és partnereinek kíván információt biztosítani arról, hogy munkáját szabályozottan, a társadalmi elvárásoknak, a törvényeknek, jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően, a minőségirányítási rendszer keretében végzi.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…