2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Medicina
  • »
  • Bűvészmutatványokkal a gyermekek lelki egészségéért!

Bűvészmutatványokkal a gyermekek lelki egészségéért!

Országszerte 15 helyszínen varázsolja el a gyerekeket Barlai Tamás, Európa-díjas bűvész

Sátoraljaújhely, 2010. július 14. – A K&H gyógyvarázs program szem előtt tartja a gyermekek lelki egészségét, ezért a kezdetek óta minden nyáron országos szórakoztató gyerekprogrammal igyekszik tenni a gyermekek gyógyulásáért. A K&H Csoport gyermek-egészségügyet támogató programja idén nyáron 15 állomásos, gyerekeknek szóló bűvészmutatvánnyal látogat el a kórházakban fekvő kis betegekhez. A program az elmúlt évek során összesen 88 helyszínen több mint 3000 gyermeknek nyújtott varázslatos élményt a kórház falai között. A K&H így is kíván tenni azért, hogy a kis betegek mihamarabb meggyógyuljanak, visszatérhessenek családjukhoz és újra teljes életet élhessenek. Barlai Tamás, Európa-díjas bűvész mutatványaival és trükkjeivel a mai napon a Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Erzsébet Kórházába látogatott el.

„A K&H Csoport gyermek-egészségügyi programját 7 évvel ezelőtt azért indítottuk el, hogy az egészségügyben dolgozóknak segítséget nyújtsunk, és olyan műszerekhez és eszközökhöz juttassuk őket, melyekkel gyorsan és kevesebb fájdalommal tudják gyógyítani a kis betegeket, és melyek segítségével okos döntéseket hozhatnak nap mint nap. A sátoraljaújhelyi kórházban nem első alkalommal járunk, hiszen 2009-ben már hoztunk ide mesejátékot, valamint könyveket és játékokat. Az elmúlt hét évben Borsod-Abaúj-Zemplén megyében összesen 17,2 millió forint értékben adományozhattunk életmentő műszereket. A pályázat mellett a program fontos eleme a mesejáték sorozat, amelyet a kezdetek óta minden nyáron megszervezünk, mert tudjuk, hogy a gyerekeknek nemcsak fizikai, hanem lelki gyógyulásra is szükségük van. A K&H így kíván tenni azért, hogy a kis betegek mihamarabb meggyógyuljanak, visszatérhessenek családjukhoz és újra teljes életet élhessenek.” – mondta Horváthné Vajkó Ágnes, a K&H Bank sátoraljaújhelyi fiókigazgatója.

„A bűvészmutatványok és trükkök olyan varázslatos élményt adnak, amelyek amellett, hogy feledtetik a kórházban töltött nehéz időszakot, feltöltik a kis betegeket a következő megpróbáltatásokra is. A felhőtlen szórakozásnak és kikapcsolódásnak köszönhetően a lélek is hamarabb gyógyul, és ezáltal a testi felépülés is felgyorsulhat, így hamarabb térhetnek vissza a szerető családi fészekbe.” – osztotta meg tapasztalatait Barlai Tamás, Európa-díjas bűvész.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek