2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Medicina
  • »
  • A cukorbetetgség mint népbetegség – témájú Klub est Miskolcon

A cukorbetetgség mint népbetegség – témájú Klub est Miskolcon

Miskolcon április 25-én immár második alkalommal tartjuk Noni Koktél Klub estünket melynek témája a cukorbetegség mint népbetegség.

Meghívott előadók:

Dr. Kékes Katalin

(belgyógyász diabetológus főorvos)
Kardiológiai profilú belgyógyászati osztályon szerezte meg belgyógyászatból a szakképesítést. Érdeklődése hamar a cukorbetegségben szenvedő betegek gondozása, kezelése felé fordult. Diabetológus minősítést szerzett. Évtizedeken keresztül gondozta a cukorbetegeket. A BAZ-Megyei Kórház Szülészeti-Nőgyógyászati Osztályán vezette a Terhes Diabetológiai akkreditált szakambulanciát, segítve a cukorbeteg nőket egészséges újszülött világrahozatalában. Munkáját teljes odaadással végezte, számos szakmai elismerésben (Az Egészségügy Kiváló Dolgozója, Pro Sanitate) részesült.

Nagyné Halász Anna

(természetgyógyász, életmód tanácsadó, terapeuta, minisztériumi szakértő)
Németországban,  Eppenbrunban szerezte meg diplomáját, Komplex Életmód terápia, Speciális Mozgásformák szakterületen. Magyarországon ez volt az első hivatalos bizonyítvány a természetgyógyászat terén.
Hazánkban egyedülálló kezdeményezésként vezette be az Egészséges Élet és Gyógymódok tantárgyat, amely érettségi vizsgával zárult.
Debrecenben működteti  természetgyógyászati praxisát. Reflexológus, életmód – tanácsadó terapeuta, szemtréner. Ezeken a szakterületeken minisztériumi  szakértő is. A szakma új generációit készíti fel a klinikai gyógyító munkát kiegészítő tevékenységre

A részletek:

– Rendezvény helye: Pannónia Hotel (Miskolc, Kossuth Lajos utca 2.) kisterme

– Rendezvény ideje: 2012. április 25. 17-19 óra között

– Belépő: 500 Ft, mely a helyszínen fizetendő és a tombolára is érvényes.

– Az előadókon kívül lesz még nyereményjáték és hastánc bemutató is.

– A rendezvény ideje alatt ingyenes vércukormérés.

Termékvásárlás, beszervezés NINCS!!!!

Meghívó igényléshez kattintson IDE!


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…