2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF

Legénybúcsú tandemugrással

A legénybúcsú szokása nagyon régre nyúlik vissza, hiszen már az ókori spártaiak is lakomával ünnepelték meg, ha egy társuk nősülni akart. Ez a szokás nem felejtődött el azóta sem, hiszen a nőtlen élettől való elbúcsúzást szimbolizálja. Megszervezése a vőlegény tanújának a feladata, és bizony nem könnyű igazán értékes programot kitalálni.

A legizgalmasabb ötlet

Ha legénybúcsúval kapcsolatos ötleten gondolkozol a barátod vagy testvéred számára, a tandemugrás felejthetetlen ajándék lehet a nagy nap előtt! Igazi férfias program, amit nemcsak a vőlegény, hanem akár az egész legénybúcsús csapat kipróbálhat. A felvételeket visszanézve pedig örök emlék marad mindenki számára.

A tandemugrás kicsit szimbolizálja is a házasságot, hiszen ahogy a tandemugrásnál, a házasságnál is az ismeretlenbe ugrunk a társunkkal. Persze a tandemugrásnál egy profi ugróhoz vagyunk rögzítve, aki már több ugrást hajtott végre, és számára nagyon is ismerős a helyzet.

A Tandemugrás – Millennium Tandem Team csapata olyan versenysportoló szakemberekből áll, akikkel garantált a biztonságos ugrás. A cégnél a tandemugrás ajándékba való adását – a profi szervezés által – nagyon egyszerűen megvalósíthatod. A tandemugrás során egy repülőből 4000 méter magasból ugrotok ki. A vőlegény számára ez az élmény garantáltan felejthetetlen marad. Sokan vannak, akik egyszer kipróbálták az ugrást, és annyira megszerették, hogy az ejtőernyőzés lett a hobbijuk.

Hogyan rendeld meg a tandemugrást a legénybúcsúra?

A legénybúcsú szervezését nyilván akkor tudod elkezdeni, amikor kitűzik az esküvő napját. A Tandemugrás – Millennium Tandem Team honlapján le tudod foglalni az időpontot egy vagy több ember számára. Itt tájékozódhatsz az árakról, és lehetőség van arra is, hogy az egész ugrásról videofelvétel készítést kérj, amit kár lenne kihagyni.

A felvétel egyrészt örök emlék, másrészt a lánybúcsús csapat előtt is büszkélkedhet vele a férfi társaság. A videót lehet egy-, két- vagy háromkamerás felvétellel kérni. Több kamerás videó esetén előre le kell adni az igényt, ugyanis ilyenkor egy vagy két légi operatőr is ugrik a tandem párossal, aki kívülről veszi az eseményeket.

A cég weboldalán kupont készíthetsz, amit nem kell kifizetni. Így nincs kellemetlen melléfogás, ha a vőlegény esetleg nagyon nem szeretné ezt a programot. Persze, ha úgy ismered a barátodat, hogy benne van minden extrém élményben, és nem ijed meg az izgalmas kalandoktól, akkor számára ajándék is lehet az ugrás.

Az ugrásról készült videofelvételeket már az ugrás után – a csapat bázisán – megnézhetitek, illetve meg is kapjátok őket. Az ugrás után jöhet az esti bulizás, és az élmények elmesélése.

A felhők magasságából hihetetlenül szép látvány tárul eléd, a világ urának érezheted magad. Ez az érzés a vőlegény számára méltó búcsú lehet a gondtalan nőtlen élettől, és a közös élmény tovább erősítheti a barátságot is. /X/

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…