2023. 02. 3. péntek

Balázs
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF

Kényelem és stílus hidegben is

Határtalan komfort és elegancia együtt? Igen, lehetséges! A legtöbb ember számára problémát okoz a megfelelő téli viselet kiválasztása. Különösen akkor, ha lábbeliről van szó. Hiszen valami vagy ormótlan, de kényelmes, vagy roppant stílusos, ám pár méter után máris szorítani kezd, bizonyos esetekben pedig egyenesen életveszélyes bennük közlekedni.

 

Ennek megoldására alkották meg közel 150 évvel ezelőtt a Rieker márkát.

 

Miben más a Rieker, mint a többi márka?

 

Cipőiket az egységes, mégis különleges kialakítás jellemzi. Nemcsak jól néznek ki, de a gyártás során alkalmazott speciális technológiának köszönhetően a járás során történő ütközéseket is kiválóan elnyelik. Így védve a gerinc és a lábak egészségét, biztos tartást adva az egész testnek.

 

A Rieker cipők sajátos kialakítású, ún. Antistress talprésszel teszik még puhábbá, még könnyedebbé a lépéseket. Ezeken a stabil, mégis rendkívül rugalmas talpakon lépkedve úgy érezheti magát, mintha valóban a felhők között járna. A modern technológia mellett a márka a hagyományokhoz is hű maradt, így a talpravalókat még mindig kézzel varrják. Kínálatukban férfi és női cipők, félcipők, csizmák, szandálok is elérhetőek, de nem lőhet mellé egy vagány Rieker táskával sem.

 

A hótaposón túl is van ám élet

 

Hála ezeknek a mindennapi használatra tervezett cipőknek, a leghidegebb évszakban sem kell tehát otromba hótaposóban bukdácsolnia a szakadó hóesésben. Azt már Hamupipőke óta tudjuk, hogy a nőknek különösen nehéz rátalálni arra a lábbelire, ami tökéletesen rájuk illik, kényelmes, könnyed, mégis elegáns megjelenésű. A Rieker csizmák pontosan ezt a kívánt hatást hozzák a jól megszokott minőséggel karöltve. Őket viselve biztonságosan közlekedhet még a jéggel borított utakon is.

 

Munka, szórakozás, netán egy randi? Egy jó minőségű csizmába bújva alacsony vagy magas sarkakon is stabil lábakon áll majd. Minden stílusú ruhának tökéletes kiegészítője lehet egy hamisítatlan Rieker lábbeli, melyekből kihagyhatatlan darabok fedezhetők fel a Komfortcipő kínálatában! Az egységes dizájnnal rendelkező, mégis egytől egyig egyedi megjelenésű cipők közül mindenki megtalálhatja a saját álom csizmáját. A még egyszerűbb keresés érdekében érdemes alkalmazni a termékek felett található szűrőt.

 

A sportosabb vonal kedvelőinek pedig jöhet egy Skechers

 

A Skechers márka manapság igen népszerű, köszönhetően annak, hogy a modern, innovatív megjelenése hihetetlen kényelemmel párosul. A sportos megjelenésű darabok kedvelői szinte biztos, hogy rendelkeznek legalább egy ilyen márkájú cipővel.

 

Kétségtelen, hogy ma már valódi fogalom a fiatalok körében. Jó hír, hogy az ifjabbak mellett az idősek és a gyerekek is rátalálhatnak a kedvencükre, hiszen a felsorolt típusok is szerepelnek a márka kínálatában. Skechers cipőt viselni valódi státuszszimbólum, érdemes beruházni az érzésre./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…