2024. 05. 27. hétfő

Hella
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF

20. heti horoszkóp

 

A héten nem kellene vádolnia a partnerét, még mielőtt ön is a tükörbe nézne. Szálljon magába, és gondolkodjon el azon, hogy csak a párja-e a ludas egy bizonyos ügyben. Rájöhet, hogy nem.
Önnek most kizárólag csak a saját lelkiismeretével kell elszámolnia. Senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy kivel mit beszélt meg, illetve, hogy tett-e különféle ígéretet bárkinek is.
Most talán végre tud egy kis időt szakítani a partnerére is. Eddig ugyanis általában arra hivatkozott, amikor számon kérte önön azt, hogy miért hanyagolja, hogy nincs sajnos ideje.
Ne gyanúsítgasson senkit sem alaptalanul, mert ha kiderül, hogy tévedett, bajba kerülhet. A hetet igyekezzen hasznosan eltölteni, mondjuk, segítsen a családtagjainak a ház körül.
Kissé fáradtnak érzi magát. Sokat vállalt az utóbbi időben, és még a hét végén sem tudott, vagy talán nem is akart pihenni valami miatt. Ne tegye próbára a szervezetét, mert megbosszulja.
Ne akarja most minden áron érvényesíteni a saját akaratát, mert annak nem lesz jó vége. Legyen egy kicsit toleránsabb, megértőbb, főleg, ha olyan illetőről van szó, akit még szeret is.
Büntetlenül még ön sem tehet meg mindent, erre gondoljon, amikor valamilyen törvénybe ütközőt akarna elkövetni. Lehet, hogy ez most csak egy őrült ötlet, de egyszer még megvalósulhat
Önnek most túlságosan is sok kívánsága lenne. Próbáljon meg szelektálni, és csak azokat akarja minden áron elérni, illetve megvalósítani, amelyek életbevágóan fontosak. A többit hagyja.
Már régen nem arról szól ön körül a történet, amivel eredetileg kezdődött. Próbálja megnyugtatni saját magát és a partnerét is, ám ez utóbbi most nem fog maradéktalanul sikerülni.
Egy váratlan látogatás megzavarhatja egy kissé a lelki nyugalmát, de nem csinál belőle eget rengető problémát. A leghelyesebbnek azt látja, ha megbeszéli a partnerével is a dolgot
Valószínűleg nem jók az értesülései, jobban utána kellene néznie egy bizonyos illetőnek. Ne higgyen el mindenkinek mindent, ha maradéktalanul megbízik az emberekben, nagyot csalódhat.
A barátai és ismerősei régóta szeretnének már önnel találkozni, ön azonban valamilyen indokkal rendre kibújik ezek alól a kötelezettségek alól. Most már végre színt kellene vallania.

www.hogra.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Heti horoszkóp
Érvényes: 2019. április 13-tól 20-ig (03.21.- 04.20.): Szenvedélyes hét áll előtted. Nálad mindig a Mars pozíciója a legfontosabb. Jelenleg a sze…
48. heti horoszkóp
  Egy apró dolog kizökkentheti a hét elején legendás lelki nyugalmából, ám rövidesen ismét helyreáll az eredeti helyzet. Nem szereti, ha bárki z…
47. heti horoszkóp
  Jobban meg kellene választania a barátait. Most nincs túl jó passzban, nemigen hiányzik még az is ráadásként, hogy holmi butaságokon mérgelődj…

További cikkek