2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Hogyan működik, és mire jó a biorezonancia?

A stressz kiszámíthatatlan rezgést eredményez, melynek következménye a betegség

 A biorezonancia egy olyan eszköz, mely energetikailag méri fel, és harmonizálja a test stressz helyzetét és egyensúlyzavarait. A csuklóra, bokára és a fejre helyezett pánt segítségével történik az energetikai tesztelés. Az információk jelzik a mérésben részvevő személy szervezetében a vizsgálat időpontjában lévő stressz mennyiségét. Tóth Edina, természetgyógyász az alábbiakban részletezi, mire jó ez a különleges gép, és hogyan lehet a segítségével felfedezni a szervezetben a különböző hiányok, elváltozások jeleit.

 

A szakember kiemeli, hogy fontos tudni, a stressz alatt nem feltétlenül csak a munkahelyi, családi illetve egyéb élethelyzeteket kell érteni, a stressznek sok egyéb oka lehet.

 

– Ilyenek például a különféle méreganyagok, sérülések, kórokozók, lelki tényezők, kóros sugárzások, allergiák, rossz szokások valamint a vitamin és ásványi anyagok hiánya. A stressz vészreakciót indít be a testben, mely tüneteket hoz létre. Számos elektromos erő dolgozik a test alapvető szervezési folyamataiban. Manapság már sok készülék méri a test elektromos jelzéseit. Az EKG a szív különböző területeinek elektromos aktivitását, az EEG az agy elektromos aktivitását méri. Szükséges kimondani, hogy a tünet mindig egy mélyebb egyensúlytalanság jele. Mindez a biorezonanciás eljárás során mérhető. A sejtjeink egymással hálózatot képeznek, hogy testünket harmóniában tartsák. A stressz kiszámíthatatlan rezgést eredményez, melynek következménye a betegség. Már Nicola Tesla és Dr. Royal Raymond Rife is rámutatott arra, hogy a jövő nemzedékeinek rezgésben, frekvenciákban kellene gondolkodnia. Mivel az egész világegyetem rezeg, minden részének megvannak a sajátos, rá jellemző rezgései. Az emberi szervezetnek, az egyes szerveknek, szervrendszereknek illetve szöveteknek és sejteknek is megvannak a saját frekvenciái, amelyen a legoptimálisabban tud működni – hangsúlyozta az Anide szalon tulajdonosa, Tóth Edina, aki arra is kitért, hogy a testünkön belül sok a kémiai reakció és az elektromos inger.

 

– Energetikai alapjaink áramból és feszültségből, statikus és mágneses energiából tevődik össze, melyek mérhetőek. A vírusok, baktériumok, gombák és paraziták is rendelkeznek sajátos rezgésekkel, melyek folyamatosan hatnak ránk. Az érzelmeknek, gondolatoknak, fizikai egészségnek és betegségnek mind meghatározott elektromágneses hullámmintája van. A biorezonancia elvén érzékelhető a gombás-, vírusos-, bakteriális fertőzések, bizonyos allergiák, toxinok, kerülendő és pótolandó táplálékok, vitamin- és ásványianyag-hiányok illetve a rizikófaktorok. Kimutatható az is, hogy mely szerv a legterheltebb. A kezelés során a jó rezgések felerősíthetőek, a rosszak megszüntethetőek, így csökkenthető a testben felgyülemlett stressz.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek