2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

A párologtatás egészségesebb, mint az égetés

Ez most bizonyára furán hangzik, de ha elolvasod mai cikkünket, akkor érteni fogod, miről is van szó. Ebben az írásunkban ugyanis bemutatunk neked egy sokkal egészségesebb felhasználását a gyógynövényeknek. Míg eddig a legtöbben dohánypapírba csomagolva pöfékelték el a besodort gyógynövényt, addig ma már egyre többen választják a vaporizátorokat, azaz fogyasztják párologtatva a kedvenc növényüket.

Miért rosszabb az égetés?

Ha elolvasod, és alaposan megrágod magadban a következő információkat, akkor nem is lesz kérdés, hogy a Grow Island vaporizátorai közül fogsz választani magadnak ahelyett, hogy megtekernéd a következő cigarettádat.

Az eddig megszokott felhasználás során nem meglepő módon égési folyamat megy végbe, annak minden ódiumával. Talán nem is foglalkoztál vele eddig, de azzal, hogy akár 900 Celsius-fokon elégeted a növényt és az őt körülölelő papírt, rengeteg káros anyag keletkezik, ami szintén a szervezetedben landol, hiszen ugyanúgy belélegzed azt.

Ezzel persze ki is iktatod a jó hatásokat, hiszen a rosszak nagyjából úgyis elnyomják azokat az egyébként áldásos és jótékony hatásokat, amikkel a gyógynövények egyébként rendelkeznének.

Természetesen ez nem törvényszerű, hogy így legyen, hiszen vannak egyéb módjai is a pöfékelésnek – persze ha kellően nyitott vagy rá.

Miért jobb a párologtatás?

A vaporizátorok használata kezd egyre szélesebb körben elterjedni, ezért mindenképpen érdemes megfontolni a használatát.

A számottevő különbség ugyanis abban rejlik, hogy itt nem égeted, hanem párologtatod a növényt, így az égési folyamat meghiúsulása miatt semmilyen, egészségre káros anyagot nem kell, hogy beszívj, hiszen itt csupán maximum 180-200 Celsius-fokon történik a párologtatás.

Azzal számolnod kell, hogy a gőz kevés szagot és füstöt eredményez, így még jobban is jársz, mint a klasszikus dohányfüsttel.

További előnye, hogy a füst és az égéstermékek nem rondítanak bele az ízélménybe, így jobban fogod élvezni a növény ízhatását is, arról nem is beszélve, hogy még a hatásfoka is sokkal nagyobb lesz párologtatva, mint égetve.

Többféle vaporizátor is létezik: az egyiket használhatod otthon, hiszen pont olyan, mint bármely másik párologtató, a másikat viszont akárhova viheted magaddal, hiszen éppen úgy fest, mint a mostanában oly népszerű e-cigaretták.

Minden feltűnés nélkül

Éppen ezért minden feltűnés nélkül viheted magaddal a kedvenc gyógynövényedet, hogy amikor úgy érzed, rád férne a kedvező hatása, csak előveszed, szívsz belőle néhányat, és ugyanúgy el is teheted vissza oda, ahol volt.

Bár tudjuk, hogy megvan a külön életérzése annak is, hogy egy cigivel a kezedben szívod el a gyógynövényedet, mi mégis arra bátorítunk, hogy nézz körül a Grow Island párologtatásra alkalmas eszközei között, mert az sokkal egészségesebb megoldás lesz a számodra!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Törje meg az ördögi kört!
Szívelégtelenség és gyulladás a szervezetben  Amerikában 6,7 millió szívelégtelenséggel küzdő beteg él, de 2030-ra a becslések szerint váratóan 8,5 …

További cikkek