2024. 04. 17. szerda

Rudolf
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Várjuk együtt a ponthatárok bejelentését! – Pont Ott Party a Szinva teraszon

Csütörtökön teszik közzé a felsőoktatási ponthatárokat – Miskolcon már kora délutántól Pont Ott Party várja a felvételizőket, családtagjaikat és mindazokat, akik együtt szeretnének izgulni a főiskolára, egyetemre készülő fiatalokkal.

 

A pontváró rendezvény 14:00 órakor kezdődik a Szinva teraszon, fellép a Before the Last, a Z!ENEMI, a Sky Fanatic, Dzsúdló, és utcazenei dallamokkal tölti meg a teret a Kelet Brass Band.

 

Az eseményre kitelepül a Miskolci Egyetem, a Mathias Corvinus Collegium, a Miskolc American Football Team, a Miskolci Kulturális Központ, a Helynekem, a RádióM, és Ifjúsági Pont sátorral várja a fiatalokat Miskolc MJV Önkormányzata.

 

Az Ifjúsági Ponton elhelyezett ötletládába bárki bedobhatja a város ifjúságpolitikájával kapcsolatos észrevételeit, meglátásait, ötleteit, és a sátorban lehet kitölteni írásban és elektronikus formában – QR-kódon keresztül –a Miskolc város ifjúsági koncepciójához kapcsolódó kérdőívet is.

 

Ugyancsak az Ifjúsági Ponton lehet jelentkezni a Városi Diákönkormányzati Táborba is, amelyet most első alkalommal hirdet meg Miskolc önkormányzata általános iskolák hetedik és nyolcadik évfolyamos, illetve a középiskolák diákönkormányzatainak tagjai számára augusztus 23-tól 25-ig.

 

A tábor résztvevői önismereti, kommunikációs, problémafeltáró, konfliktuskezelő, alapvető diákjogi, illetve médiaismereti elméleti és gyakorlati képzéseken vehetnek részt, és elsajátíthatnak szervezési, vezetési alapismereteket is.

 

Pont Ott Party a Szinva teraszon, július 22-én, csütörtökön, 14:00-22:00 óráig. Szorítsunk együtt a miskolci diákoknak!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy miskolci sértettet több mint 700 ezer forint kár ért, miután egy ál-netbank oldalra lépett. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság …

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…