2023. 06. 4. vasárnap

Bulcsú
1 EUR 371 HUF
1 GBP 432 HUF

Köszönjük a Párbeszéd és az MSZP támogatását Somogy 4-ben is!

Örömünkre szolgál, hogy a Jobbik országgyűlési képviselőjét, a párt alelnökét, Potocskáné Kőrösi Anitát – az összefogás jegyében – az LMP mellett a Magyar Szocialista Párt és a Párbeszéd is támogatásáról biztosította Somogy 4. választókerületében az előválasztáson.

Ahogy Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke fogalmazott: „Egy szabad, igazságos ország és új kormányzás megteremtésének alapfeltétele a változásért küzdők teljes együttműködése. Ezért közösen minden választókerületben a Fidesz legesélyesebb kihívóit keressük… Biztosak vagyunk benne, hogy ezt a munkát 2022 után is sikeresen folytatja majd, immáron Somogy megye 4. sz. választókerülete egyéni képviselőjeként. Ezért támogatjuk Őt az előválasztáson!”

Ehhez csatlakoznak Karácsony Gergelynek, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének, Budapest főpolgármesterének, valamint Szabó Tímeának, a Párbeszéd társelnökének méltató szavai, amelyek szerint: „Az elmúlt három évben a Jobbik országgyűlési képviselőjeként minden lehetőséget megragadott, hogy a somogyi emberek, a vidék hangját eljuttassa a Parlamentbe. Ahogy ígérte, a jövőben is mindent megtesz ezért! Hajrá, Anita!”

Köszönjük az ellenzéki összefogásban résztvevő pártok támogatását!

Valódi rendszerváltást, valódi képviseletet Somogy megye 4. számú választókerületében is, teremtsünk együtt egy független, élhető, gyarapodó Magyarországot!

Szabadságot és jólétet minden magyarnak!

Jobbik Magyarországért Mozgalom, a magyar néppárt

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mindig látni akarta, mi játszódik le a színpad azon részén, ami a nézőtérről nem látható? Kíváncsi rá, mi történik, mielőtt felmegy a függöny, vagy mi…