2021. 12. 9. csütörtök

Natália
1 EUR 368 HUF
1 GBP 430 HUF

Köszönjük a Párbeszéd és az MSZP támogatását Somogy 4-ben is!

Örömünkre szolgál, hogy a Jobbik országgyűlési képviselőjét, a párt alelnökét, Potocskáné Kőrösi Anitát – az összefogás jegyében – az LMP mellett a Magyar Szocialista Párt és a Párbeszéd is támogatásáról biztosította Somogy 4. választókerületében az előválasztáson.

Ahogy Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke fogalmazott: „Egy szabad, igazságos ország és új kormányzás megteremtésének alapfeltétele a változásért küzdők teljes együttműködése. Ezért közösen minden választókerületben a Fidesz legesélyesebb kihívóit keressük… Biztosak vagyunk benne, hogy ezt a munkát 2022 után is sikeresen folytatja majd, immáron Somogy megye 4. sz. választókerülete egyéni képviselőjeként. Ezért támogatjuk Őt az előválasztáson!”

Ehhez csatlakoznak Karácsony Gergelynek, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének, Budapest főpolgármesterének, valamint Szabó Tímeának, a Párbeszéd társelnökének méltató szavai, amelyek szerint: „Az elmúlt három évben a Jobbik országgyűlési képviselőjeként minden lehetőséget megragadott, hogy a somogyi emberek, a vidék hangját eljuttassa a Parlamentbe. Ahogy ígérte, a jövőben is mindent megtesz ezért! Hajrá, Anita!”

Köszönjük az ellenzéki összefogásban résztvevő pártok támogatását!

Valódi rendszerváltást, valódi képviseletet Somogy megye 4. számú választókerületében is, teremtsünk együtt egy független, élhető, gyarapodó Magyarországot!

Szabadságot és jólétet minden magyarnak!

Jobbik Magyarországért Mozgalom, a magyar néppárt

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum