2023. 09. 26. kedd

Jusztina
1 EUR 389 HUF
1 GBP 447 HUF

Fokozott ellenőrzés Mezőkövesden

A rendőrség a rendbontások megelőzése, a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2022. május 13-án 20 óra 15 perckor kezdődő Mezőkövesd Zsóry FC – Újpest FC NB I.-es labdarúgó mérkőzés kapcsán fokozott ellenőrzéseket hajt végre.

A rendőrség kiemelt figyelmet fordít a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk. Továbbá felhívjuk a szurkolók figyelmét a jegyeken szereplő adatok ellenőrzésére, ugyanis a biztonsági személyzet, és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani a fiktív adatok kiszűrésére.

Kérjük a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel és megértésükkel támogassák.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeptember 23-a legyen a Te napod! Dicsőítésekkel és tanúságtételekel a II. János Pál pápa téren reggel 9 órától este hatig. A programsorozat Szentmis…

További cikkek