2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Egyéb kategória
  • »
  • DK: Háromszor annyiért vesszük az orosz gázt, mint más európai országok – Orbán vagy balek vagy Putyin üzlettársa 

DK: Háromszor annyiért vesszük az orosz gázt, mint más európai országok – Orbán vagy balek vagy Putyin üzlettársa 

A G7 portál számolt be arról, hogy Magyarország kirívóan drágán veszi az orosz gázt, a magyar kormány a második legmagasabb árat fizeti érte az egész EU-ban.

 

 

 

 

 

Miközben a Fidesz Oroszországgal ápolt jó gazdasági kapcsolatokról és a rezsicsökkentés megvédéséről beszél, valójában háromszor annyiért vesszük az orosz gázt, mint a románok, és négyszer annyiért, mint a szlovének.

A Demokratikus Koalíció tudni akarja, mennyi pénzt kap Orbán Viktor Vlagyimir Putyintól azért, hogy a Magyar Állam fizeti majdnem a legtöbbet az orosz gázért Európában! Mennyi a júdáspénz, amiért cserébe Orbán törvénytelen kormánya háromszor annyiért veteti meg a magyarokkal az orosz gázt, mint amennyiért a románok veszik? Mennyit ér meg a magyar miniszterelnöknek az, hogy négyszer annyit fizetünk az orosz gázért, mint Szlovénia? Hogyan lehetséges az, hogy minden európai ország, amely rosszabb kapcsolatokat ápol Oroszországgal, mint Orbán törvénytelen kormánya, olcsóbban kapja tőlük a gázt? A DK tudni akarja, hogy mennyi pénzt keres ezen Orbán Viktor és az oligarchái.

dr. Molnár Csaba

A DK EP-képviselője, ügyvezető alelnöke, az Európai Parlament Gazdasági Bizottságának tagja

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…