2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Egyéb kategória
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Benke Richárdot, az előválasztás jelöltjét Zala 1. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Benke Richárdot, az előválasztás jelöltjét Zala 1. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

Benke Richárd a Jobbik Magyarországért Mozgalom Zala megyei területi igazgatója, illetve Zalaegerszeg Megyei Jogú Városának önkormányzati képviselője. Pontosan ismeri mind a fiatal, mind pedig az idősebb generáció problémáit. Azt, hogy hiányzik a jövőkép, nincs hosszú távú stratégia, márpedig a nagyarányú elvándorláshoz épp ezek a máig megoldatlan problémák vezettek. Akkor mondaná magát igazán boldognak, ha Zala megye településeit járva azt láthatná, hogy a termőföldek megtelnek élettel, a házak nem bedőlve roskadoznak elhagyatottan, az utcán pedig egyre több családos, és egyre több fiatal köszönhetne egymásnak, akiknek az arcukon azt láthatná; igen, jó Zala megyében élni! És ezért is fog dolgozni a jövőben, minden erejével!

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…