2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

13 elfogás, 203 nap elzárás

A miskolci rendőrök összehangolt körözési akciót hajtottak végre.
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén a rendőrök az illegális migráció megakadályozása, illetve a gyermekvédelmi intézetből engedély nélkül távozott, valamint az elfogatóparancs hatálya alatt álló személyek hatékonyabb felkutatása érdekében 2021. május 20-án körözési célú ellenőrzést tartottak.  

Az akció során a rendőrök 13 személyt fogtak el, akiknek összesen 203 nap szabálysértési elzárás végrehajtása végett rendelték el a körözést. Az egyenruhások 11 személyt – az elfogásukat követően – a büntetés-végrehajtási intézetbe vittek. A rendőrök eltűnés miatt egy fiatalkorúval szemben intézkedtek, a fiút gyermekotthonba szállították vissza.

A Miskolci Rendőrkapitányság az elkövetkező időszakban is folytatja a város illetékességi területén a körözési akciósorozatát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek