2024. 04. 30. kedd

Katalin, Kitti
1 EUR 391 HUF
1 GBP 457 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Szanyi Gábort, az előválasztás jelöltjét Komárom-Esztergom 3. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Szanyi Gábort, az előválasztás jelöltjét Komárom-Esztergom 3. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

Szanyi Gábor 2019 óta képviseli az oroszlányiakat önkormányzati képviselőként. Mottója: ígéretek helyett tetteket! Hisz abban, hogy a magyar embereket csak olyasvalaki képviselheti hitelesen, aki egy közülük, aki ismeri és tapasztalja a térségében élők problémáit.

Nem spórolja meg a kemény munkát, és tudja, hogy eredményeket csak közösen, együttműködve lehet elérni.

Évek óta azért küzd, hogy Magyarország ne süllyedjen vissza egy elnyomó rendszerbe, 2022-től pedig azért fog dolgozni, hogy Komárom, Kisbér és Oroszlány térsége újra egy szabad, élhető térséggé váljon!

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek