2024. 05. 2. csütörtök

Zsigmond
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Rendkívüli ülésre hívták össze a miskolci operatív törzset

Rendkívüli tanácskozást tart Veres Pál Miskolc MJV polgármesterének kezdeményezésére a miskolci operatív törzs a járványhelyzet alakulása, és a ma bejelentett kormányzati intézkedések kapcsán csütörtökön.

 A testület délután 4 órától ülésezik, a megbeszélés után pedig Veres Pál bejelentkezik majd közösségi oldalán, hogy tájékoztassa a miskolciakat.

 A szakemberek szerint a koronavírus pandémia harmadik hullámában még gyorsabban terjed a fertőzés és sok esetben a megbetegedések lefolyása is súlyosabb, mint a korábbiakban, ezért az eddigieknél is nagyobb fegyelemre, óvatosságra és odafigyelésre van szükség mind a hatóságok, mind a lakosság részéről annak érdekében, hogy megpróbáljuk eredményesen lassítani a járvány terjedését.

 

Vigyázzunk egymásra – még az eddigieknél is jobban!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan fejleszti digitális szolgáltatásait az egyszerűbb és kényelmesebb adózásért. A különböző online felüle…