2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
QUEEN MARY 2

QUEEN MARY 2

QUEEN MARY 2Nagyobb, mint a Szabadságszobor, ennek ellenére a világ legelegánsabb óceánjárója. Üdvözöljük az Atlanti-óceán új királynőjének fedélzetén. A Queen Mary 2-vel az utazás aranykorszaka köszöntött be.

A 2003-ban átadott luxus óceánjáró hajó nem csak hagyományos értelemben vett luxussal kényezteti vendégeit, hanem olyan utazás élményét nyújtja, amelyhez nincsen fogható.

Kezdjük mindjárt azzal, hogy mi minden szolgálja az utasok kényelmét, és biztosítja felhőtlen hangulatukat. A tíz elegáns étteremben a kiszolgálás kifogástalan, a személyzet célja: a vendég minden kívánságát teljesíteni. Fehér kesztyűk, porcelán, kristály étkészletek és olyan ételköltemények melyeknél szebbet és finomabbat álmodni sem lehet. Vacsora után 14 bár közül választhatnak a vendégek, ahol a hölgyek egy koktél az urak egy akár maguk által csapolt sör, vagy zamatos bor után vethetik bele magukat az éjszakai életbe, és kedvükre válogathatnak a színes programok között.

Apropó program. A Queen Mary 2 fedélzetén számtalan lehetőség kínálkozik színvonalas szórakozásra. Ha igazán szerencsés akár még utazása árát is visszanyerheti, hiszen az óceánjárón kaszinó is van. A Royal Court Theater-ben nap, mint nap világhírű darabokat tekinthet meg a nagyérdemű. És ne feledkezzünk meg a planetáriumról sem, ahol nem csak a csillagászat szerelmeseit varázsolja el a galaxisok szikrázó fénye, hanem a gyermekes családok is igazi „univerzum rajongókká” válhatnak.

Nincs mit felvennie az állandó exkluzív partikra, vagy a szombat esti diszkóba? Ez nem lehet akadály. London, Párizs, New York kínálja itt világmárkáit. A gyönyörű estélyi ruhához viszont új frizura dukál. A hajvágó-szalon mesterfodrászai és a professzionális termékek garantálják a sikert.

Egy mozgalmas éjszaka után jól esik a pihenés. Töltődjön fel a Canyon Ranch Spa Club-ban, ahol pezsgőfürdő, frissítő és relaxáló kezelések széles választéka, és kiválóan képzett masszőrök várják. Érezze, ahogy új energiákkal töltődik fel!

A sportos életmódot kedvelők itt igazán jól érezhetik magukat. A Queen Mary 2 fedélzetén minden igényt kielégítő fitness center került kialakításra. Professzionális vezetés mellett, szakképzett személyi tréner segítségével itt új erőt gyűjthet. A kiadós edzés után jól esik megpihenni a szaunában, majd felfrissülni a rendelkezésre álló öt medence valamelyikében. Annak, aki a futást részesíti előnyben, 600 méteres futópálya áll rendelkezésére, ahol friss óceáni levegővel töltődhet fel.

Elképzelni sem lehet ennél szebbet, a Queen Mary 2. a szabadság, a luxus, és a nosztalgia élményét nyújtja. Szelje át az Atlanti-óceánt, és élje át az utazás legszebb formáját.

Sokan választják inkább a repülőt, ha például New York-ba tartanak, mivel gyors és célszerű, de képzelje csak el, ahogy a világ legszebb óceánjárójáról fedezi fel a távolból előbukkanó Szabadságszobrot.

-freepress.eu-


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ha lemaradtál vagy kimaradtál
Bizonyára sokan vannak azok, akik a február 15-i megadott határidőig nem jelentkeztek felsőoktatási intézménybe, most mégis úgy döntenek, hogy szeptem…

További cikkek