2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
A gyógyító fény Miskolcon is

A gyógyító fény Miskolcon is

A gyógyító fény Miskolcon isAlig egy hete nyitotta meg kapuit Miskolcon a legújabb Sensolite Gyógycentrum, de máris nagy az érdeklődés. – mondja Domokiné Bordás Kata, a cég egyik tulajdonosa.A Gyógycentrum megnyitóján bemutatták az eljárást lehetővé tevő berendezést, amelyben közel 1000 darab speciális fényforrás segítségével előállított polarizált fény gondoskodik a teljes test kezeléséről. Az eljárás lényege, hogy a polarizált fény képes az immunitásért felelős sejtek aktivitását oly mértékben a sokszorosára felerősíteni, hogy azok alkalmassá válnak az emberi szervezet öngyógyító folyamatainak beindítására.
– Mit tudnak ezek a csodamasinák, amelyek leginkább kinézetre szoláriumra hasonlítanak? A teljes testet kezelő Sensolite polarizáltfény-terápia segítségével számos betegség gyógyulását lehet elősegíteni, vagy jelentősen felgyorsítani, de hatásosan alkalmazható megelőzésként, általános közérzetjavító célokra. A magyar találmány népszerűségének oka, hogy számos, akár súlyos betegségek kezelésében is alkalmazható kortól függetlenül. A Sensolite sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás rendszer Fenyő Márta biofizikus, a Bioptron lámpa, és általában a polarizáltfény-terápia feltalálójának, Klein Péternek és egy magyar fejlesztő csapat munkájának eredményekét született meg.
– Mitől más ez mint az eddig ismert fényterápiák? – A Sensolite különlegessége, hogy rövid idő alatt juttatja el a szervezet minden egyes sejtjéhez a polarizált fény létfontosságú gyógyító információit, miközben a hagyományos terápiák általában a beteg sejtekre, fertőzések esetében a baktériumok, vírusok elpusztítására koncentrálnak. Az egész testfelület kezelésekor a polarizált fény biológiai serkentő hatása -köszönhetően a körülbelül 1 cm-es behatolási mélységnek a vérkeringés segítségével gyorsan eljut az emberi szervezet összes sejtjébe, létfontosságú szerveibe és így fejti ki globális hatását annak teljes működésére. A Sensolite terápia segítségével számos betegség gyógyulását lehet elősegíteni, vagy jelentősen felgyorsítani. A Sensolite alkalmazási spektruma a közérzetjavítástól a hétköznapi panaszokon és általános egészségügyi problémákon át a súlyos betegségekig terjed.
A gyógyító fény Miskolcon isAz elmúlt évek klinikai vizsgálatai során igazolást nyert, hogy a polarizáltfény-terápia kiválóan alkalmas sebek gyors begyógyítására, a teljes testre kiterjedő, vagy lokálisan jelentkező reumatikus fájdalmak enyhítésére, pszoriázis, öregedési foltok és egyéb bőrproblémák kezelésére, továbbá sportsérülések és kiterjedt égési sérülések gyógyítására. Használata segíthet az embereknek az influenza elkerülésében még járványos időszakban is, csakúgy, mint a sok éven át szenvedést okozó migrének és más eredetű fejfájások megszüntetésében. A Sensolite javítja a koncentrálóképességet, ezért például vizsgák vagy tárgyalás előtt is ajánlható a használata, mivel serkenti az agy vér- illetve oxigénellátását, azaz javítja az agy működését.

– Milyen területeken alkalmazható a Sensolite?

-A Sensolite polarizáltfény-terápia hatásosan alkalmazható megelőzésként, általános közérzetjavító célokra, valamint az állóképesség növelésére. Az elmúlt évek klinikai vizsgálatai során igazolást nyert, hogy a polarizáltfény-terápia kiválóan alkalmas sebek gyors begyógyítására, a teljes testre kiterjedő, vagy lokálisan jelentkező reumatikus fájdalmak enyhítésére, pszoriázis, öregedési foltok és egyéb bőrproblémák kezelésére, továbbá sportsérülések és kiterjedt égési sérülések gyógyítására. Az eddigi tapasztalatok szerint hatására több esetben felszívódtak a zsírdaganatok. A Sensolite javítja a koncentrálóképességet, ezért például vizsgák vagy tárgyalás előtt is ajánlható a használata, mivel serkenti az agy vér- illetve oxigénellátását, azaz javítja az agy működését. De örömhír az számunkra, hogy már folynak a klinikai kísérletek daganatos gyermekeknél is a polarizált fényterápiával.

– Hogyan működik a gyógycentrum?

– Reggel héttől este nyolc óráig vagyunk nyitva hétköznap, szombaton pedig nyolctól-nyolcig, Miskolcon a Jókai úton.  Hetente egyelőre egyszer van szakorvosi rendelésünk, de ha a vendég igényli lehetőségünk van orvosi konzultációra a központban dolgozó szakemberekkel is. Tehát ha valakinek olyan betegsége van, amelynél mi nem tudhatjuk, hogy használ-e a kezelés, vagy szabad-e igénybe vennie a betegnek, akkor csak a konzultáció után kezdjük el a kezeléseket. Miután a centrumban három gép található és egy-egy kezelés 20 percet vesz igénybe, ezért jó, ha aki szeretné kipróbálni a Sensolite-ot, bejelentkezik egy adott időpontra, hogy ne kelljen várakoznia.

-obe-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…