2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Lezárt ügyek: Elsikkasztott nyugdíj

Egy kazincbarcikai nő a megalapozott gyanú szerint a postástól egy ismerőse nevében vette át nyugdíját, amit később nem adott át részére. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság sikkasztás és hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 43 éves helyi nővel szemben.

A gyanúsított 2020. június 18-án úgy vette át egy ismerősének a nyugdíját a postástól, hogy az átvételi elismervényre a sértett nevét írta alá.

A sértett – aki kórházban tartózkodása miatt nem tudta átvenni a pénzt – a későbbiekben kérte a nőtől a nyugdíjat, aki annak átadását megtagadta.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek