2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Rendőrkézen a bűnhalmozó

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben az elkövető Sajólászlófalván lopott, garázdálkodott, és egy idegen autóval próbált meg a helyszínről távozni.
Jármű önkényes elvételének kísérlete, továbbá lopás és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy sajókápolnai férfival szemben. A gyanúsított Sajólászlófalván, 2019. október 9-én az esti órákban letörte két parkoló autó visszapillantó tükrét, majd egy kocsit próbált meg beindítani, de az nem járt sikerrel, így abból egy navigációs készüléket tulajdonított el. A nyomozók adatgyűjtésük során megállapították az elkövető kilétét, akit a gyanúsítottként hallgattak ki.

Az ügyben szükséges eljárási cselekményeket a Miskolci Rendőrkapitányság elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek