2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Dr. Simon Gábor: vegyenek fel a listára!

Dr. Simon Gábor: vegyenek fel a listára!

Dr. Simon Gábor: vegyenek fel a listára!Dr. Simon Gábor Országgyűlési képviselő, az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe:

Zsiga Marcell átlépett egy határt, egy olyan határt, amit egy képviselőjelölt soha nem tehet meg. Míg az elmúlt két hónapban kiadott szórólapjaival folyamatosan személyemet rágalmazta, a mai napon már beállt a Miskolcot gyalázó fideszes jelöltek sorába is: az egyik napilapban Balkánnak nevezi azt a várost, melyet állítólag szeret, és amelynek négy éve önkormányzati képviselője.

Mint országgyűlési képviselő, s mint a belváros fejlesztéséért felelős polgármesteri biztos felszólítom Zsiga Marcellt, hogy ne rontsa Miskolc jó hírét, egy ország közvéleménye előtt ne tegye tönkre a hosszú évek kitartó munkájával elért eredményeinket! Nem gyalázni kell a belvárost, hanem tenni érte, mert mi igenis 2002 óta minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a város szíve megújuljon, s erről az ország más részén élő emberek is tudomást szerezzenek. Zsiga Marcellnek egyetlen javaslata sem volt Miskolc fejlesztésével kapcsolatban, sem a városi közgyűléseken, sem kampányában.

A Fidesz törvénytelen adatbázisával kapcsolatban tudni akarom Zsiga Marcelltől, hogy vajon hány miskolci szerepel a listájukon? Hány „komcsi” szavazóról vezetnek nyilvántartást? Milyen sorsot szánnak azoknak az embereknek, akik nem Orbán Viktort és a listázást tökélyre fejlesztő pártját támogatja? Egyet kijelenthetek: egyetlen demokratikus, baloldali érzelmű embert sem tudnak megfélemlíteni ezekkel az aljas náci módszerekkel. Én biztos, hogy az MSZP-re szavazok, így ha még nem szerepelnék a listájukon, kérem, vegyenek fel!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek