2024. 07. 29. hétfő

Márta, Flóra
1 EUR 393 HUF
1 GBP 465 HUF
Víg özvegynek csapja a szelet Novák Laci

Víg özvegynek csapja a szelet Novák Laci

Víg özvegynek csapja a szelet Novák LaciBehálózza a gazdag úriasszonyt Novák Laci?

Szóka Júlia operettprimadonna a Barátok közt Adélja

Novák Laci a pénzért mindenre képes, escort irodában árulta szolgálatait, most pedig egy özvegyasszonyt próbál behálózni. Számára semmi sem lehetetlen, hogy megszerezze a kinézett versenylovat. Váratlanul felbukkan életében egy új „áldozat”, egy csinos gazdag özvegyasszony személyében.

Meinhardt Adél, alias Szóka Júlia operettprimadonna egész életében sokat gyakorolt a szerepre. Számtalanszor játszotta Lehár Ferenc A víg özvegy című operettjét idehaza és külföldön, sőt a napokban sem tud kibújni szerepéből, hiszen a hétvégén Békéscsabán a Jókai  Színházban bújik a címszereplő, Glavari Hanna bőrébe. Ma a Barátok közt-ben láthatjuk a sorozatban kevésbé víg özvegyként… Mi a hasonlóság a két asszony, Adél és Hanna között?

– Mind a kettő tűzről pattant asszonyság – mondta Szóka Júlia -, amivel kicsit rám is hasonlítanak a figurák. Ugyanakkor dörzsöltek is, akik sejtik, hogy nem csak a szépségéért szeretik… Adél és Hanna is jó anyagi körülmények között él, élvezik az életet és új szerelemre vágynak.

– Jó módú asszonyt játszik a sorozatban, könnyű szerep volt?

– Nem volt nehéz, hiszen különféle színpadokon már számtalanszor játszottam gazdag úriasszonyt. Bár az életben is így lenne… Tihanyi Tóth Csaba, azaz Novák Laci nagyon vonzó férfi, aki már a képernyőről is tetszett, vele könnyű volt játszani. A sors most összehozott bennünket, megpróbál behálózni…

A sorozat sztárja is csak annyit árul el az új epizódról, hogy minden férfi praktikát bevet a hódításért, a pénz megszerzésért.

– Lubickolok a szélhámos luzer szerepében, úgy látszik rengeteg bőr van a képemen, hogy megszerezzem azt a néhány milliót. Adél nagyon csinos, vonzó asszony, aki szerelemre vágyik, új pénzszerzési lehetőség Lacinak. Hiába nagyon szeretem a versenylovakat… Julival isteni volt együtt dolgozni, régóta ismerem az operett világából, hiszen a húgom és a feleségem is szubrett, illetve primadonna, édesapám pedig bonviván volt. Én is sokszor léptem színpadra ebben a szerepkörben, mert imádom ezt a műfajt!  A Barátok közt-ben is kicsit „bonviván” vagyok, nem?

Temesi László

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…

További cikkek