2024. 07. 29. hétfő

Márta, Flóra
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Magyarországról elsőként képviseltette magát a RiseFM a WMC-n
Magyarországról elsőként képviseltette magát a RiseFM a WMC-n

Magyarországról elsőként képviseltette magát a RiseFM a WMC-n

Magyarországról elsőként képviseltette magát a RiseFM a WMC-nCarmen Electra a NiteForce DJ csapattal bulizott Miamiban

Budapest, 2010. április 2. – A világ egyik legjelentősebb zenei fesztiválján, a Winter Music Conference-en a RiseFM-nek is alkalma adódott saját bulit rendezni, amelyen közel harminc világhírű DJ és művész lépett fel. Miami frekventált részén, a South Beach-en elhelyezkedő Sagamore The Art Hotel adott helyett a RiseFM exkluzív színpadának, ahol Carmen Electra együtt bulizott a NiteForce DJ csapattal, továbbá fellépett számos világhírű előadó is, így például Tom Novy, Sharam, Arno Cost, Norman Doray, Cholate Puma, Calvin Harris, Avicii, Thomas Gold, Rae, Robin S, Mark Knight, Chris Lake, David Vendetta, Jerry Ropero és még sokan mások.

Magyarország rádiócsatornái és DJ-i közül a RiseFM-nek és DJ csapatának, a NiteForce-nak (Andro, Davis, Nikola és Roberto) sikerült elsőként képviseltetnie magát a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválján, a Winter Music Conference-en. A zenei világ egyik legnagyobb éves seregszemléjének lehettek tanúi a résztvevők, amelyet immár 25. alkalommal rendeztek meg Miamiban.

Az éjjel-nappal tartó, egymásba nyúló események végeláthatatlan sorában a rádiócsatorna rendezvénye előkelő helyet tudhatott magáénak, hiszen exkluzív vendégek sora látogatott el a felkorbácsolt hangulatú party helyszínre, így például Luciano Ingrosso, An21, Deadmau5, a New York-i Pacaha DJ-i, valamint tulajdonosai és még sokan mások élvezték a nem mindennapi esemény hangulatát. A hollywoodi csillag, Carmen Electra is a hazai DJ csapattal ünnepelte a zeneipar vívmányait a napfény városában, Miamiban.

Nikola, a NiteForce DJ csapat egyetlen olyan tagja, akit második alkalommal hívtak meg Miamiba, először New York-ba repült, hogy fellépjen a Pacha klubban. Innen utazott át a WMC-re, ahol egy kis pihenés után már kezdődött is hét fellépésének első etapja.

A NiteForce DJ csapat hazaérkezése után, már az április 3-ai TWILIGHT Party-ra készült, melynek Budapest legnagyobb szórakozóhelye a STUDIO adott otthont, az óbudai hajógyári szigeten. Az est folyamán az eddigieknél is nagyobb show várt a közönségre, amelyet még a Presidance Company táncprodukciója is színesített.

 

Magyarországról elsőként képviseltette magát a RiseFM a WMC-n Magyarországról elsőként képviseltette magát a RiseFM a WMC-n Magyarországról elsőként képviseltette magát a RiseFM a WMC-n Magyarországról elsőként képviseltette magát a RiseFM a WMC-n Magyarországról elsőként képviseltette magát a RiseFM a WMC-n

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…

További cikkek