2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Floorball-szombat a Generali Arénában

2010. Április 10-én szombaton, ismét egész napos floorball lesz a Generali Arénában. Miskolci városi rangadóval, éles mérkőzésekkel, hihetetlen izgalmakkal. :

9.00 óra

Miskolci Görg KAT- Torpedo Justitia „B” OB 3-as mérkőzés.

Először szerepel Miskolcon a Torpedo B csapata, a görög katolikusok pedig nagyon sokat fejlődtek az utóbbi időben. Tóth Paszkál remekel a kapuban és a támadósor is fordulóról-fordulóra veszélyesebb ellenfél.

 

11.00 óra

Miskolci Szabadidőközpont FSE – Neumann Kartal SE Salming OB I. 19. forduló

Nyerni kell mindenképpen, hiszen ezen a mérkőzésen rengeteg múlik. Jacsóéknak két pont kell ahhoz, hogy a végelszámolásban még a nyolcadik hely megszerzésére sansz legyen.

 

13.00 óra

Miskolci FE „C” – Torpedo Justitia „B” OB 3-as mérkőzés

Megkettőzött erővel, hatalmas elszántsággal vágnak neki Stark Gergőék a mérkőzésnek, mindenképpen éremért hajt a csapat a harmadosztályban.

 

14.30 óra

Miskolci FE – Torpedo Justitia U21-es bajnoki mérkőzés

Csak a győzelem az elfogadható eredmény Török Gáborék számára. Mindenképpen szükség van arra, hogy a pályán is bizonyítsuk, jobbak vagyunk a Torpedo csapatánál, ugyanis a budapesti párharc ellenfelünk hibájából elmaradt. Utána indul a rájátszás, ahol reményeink szerint a döntőbe az ARES csapatán keresztül vezet az út.

 

16.30 óra

Miskolci FE „C – Miskolci Görg Kat

Az őszi párharcot meglepetésre a Görög Katolikusok nyerték 6:5-re. Mostanra a „C” csapat játékosállományban is feljavult, bár nem végeznek kiemelt edzésmunkát, mindenképpen ők a találkozó esélyesei.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek