2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

VIidám Versvásár Miskolcon! Egy vers 100 forint

A Költészet napja alkalmából Vidám Versvásárt rendez a Miskolci Városi Könyvtár  a Szabó Lőrinc Fiókkönyvtár (3530 Miskolc, Mindszent tér 2.) udvarán, eső esetén az előadóteremben 2010. április 9-én 14-18 óráig.

Három sátor várja a versszerető közönséget: egy olvasóterasz, melyen folyóiratok, eladó verseskötetek lesznek. A versek darabja 1 Ft. Egy másik sátorban Papp Lajos költő bírálja a megvásárlásra felajánlott műveket, a harmadik sátorban teával és zsíros kenyérrel vendégelik meg a látogatókat.
Verseket vásárolnak bárkitől, korhatár nélkül, egy szerzőtől maximum 5 darabot, egyenként 100 Ft-ért. A szerzőkkel felhasználási megállapodást kötnek és a megvásárolt műveket megjelentetik a könyvtár új honlapján.
A közönséget és a résztvevőket irodalmi műsorral, zenével várják. A rendezvény ideje alatt a Lévay József és a Szabó Lőrinc könyvtár várja az olvasókat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…