2024. 08. 1. csütörtök

Boglárka
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Család, Nemzet, Haza – Női kampánykörúton Csöbör Katalin Gál Kingával és Ékes Ilonával
Család, Nemzet, Haza - Női kampánykörúton Csöbör Katalin Gál Kingával és Ékes Ilonával

Család, Nemzet, Haza – Női kampánykörúton Csöbör Katalin Gál Kingával és Ékes Ilonával

Család, Nemzet, Haza - Női kampánykörúton Csöbör Katalin Gál Kingával és Ékes IlonávalMárcius 29-én, a Szent István Közösségi Házban Csöbör Katalin a Fidesz Borsod-Abaúj-Zemplén megye 01. számú választókerületének országgyűlési képviselő jelöltje fogadta Ékes Ilonát, országgyűlési képviselőt, és Gál Kingát Európai Parlamenti képviselőt.

A nagyszámú érdeklődő előtt beszélgetést folytattak a Fidesz szociális- és családpolitikájáról. Csöbör Katalin elmondta, hogy a Nemzeti Ügyek politikája címet viselő programtervezet egyik fejezete a szociális biztonság politikájával foglalkozik. A Fidesz programjának ebből a fejezetéből kiderül, hogy a családok erősítése és a gyermekek vállalása a következő négy év egyik legfontosabb tennivalója lesz, természetesen, ha a választók is úgy akarják.

Arra kell tehát törekednünk, hogy a gyerekvállalás ne jelentsen szegénységi kockázatot a családok számára. Ékes Ilona többek között kiemelte, hogy az óvodák és bölcsődék dolgozóit az eddiginél jobban meg kell becsülni. Gál Kinga egyik hozzászólásában beszélt a társadalom elöregedésének európai tapasztalatairól, ami miatt különösen fontos a nők munkába állásának kérdése.

Ezt követően Csöbör Katalin és vendégei a Megyei Kórház területén működő görög katolikus óvodát látogatták meg, ahol Szőke Gáborné az intézmény igazgatója beszélt többek között a Megyei Önkormányzat és az egyházak gyümölcsöző együttműködéséről, és a várható feladatokról.

 

Majd Hernádnémetiben lakossági fórummal zárult a választókerületi női kampánykörút.

 

Család, Nemzet, Haza - Női kampánykörúton Csöbör Katalin Gál Kingával és Ékes Ilonával

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Villámgyors elfogás Ózdon
Még azelőtt elfogtak a rendőrök egy lopással gyanúsítható férfit, mielőtt a sértett észrevette volna, hogy megkárosították. Két ózdi kö…