2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Tizenegy bűncselekmény

Testi sértés, lopás, kifosztás írható a számlájára annak a kazincbarcikai férfinak, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

Lopás bűntett és vétség, kifosztás és magánlaksértés bűntett, továbbá könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 19 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2019. április 24-ei őrizetbe vételét megelőzően több hétvégi házba is betört, ahonnan főleg szerszámokat, bort, laptopot tulajdonított el. A férfi továbbá bántalmazott majd kifosztott egy másikat, a sértettől pedig elvette két mobiltelefonját.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a férfinál tartott házkutatáson megtalálták és lefoglalták a betöréseknél használt eszközöket, illetve az eltulajdonított használati tárgyak egy részét.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek