2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Utry Attila - Az emberi szellem ökológiája

Utry Attila – Az emberi szellem ökológiája

Utry Attila - Az emberi szellem ökológiájaA MISKOLCI VÁROSI KÖNYVTÁR

Tisztelettel meghívja Önt és barátait, a Szabó Lőrinc Fiókkönyvtár olvasótermébe, (Miskolc, Mindszent tér 2., I. emelet – térkép) 2010. március 30-án – kedden – 17 órára,

 

UTRY ATTILA

AZ EMBERI SZELLEM ÖKOLÓGIÁJA

CÍMŰ KÖNYVÉNEK, és

ÚJ VERSEINEK BEMUTATÓJÁRA

 

Közreműködnek:

Szabó Bogár Imre

Cseh Károly

Szabados Ambrus

Utry Attila

Utry Attila – Az emberi szellem ökológiája

A Mikszáth Kálmán Kiadónál 2004-ben jelent meg először a szerző Szellemökológia című könyve. Az átdolgozott, bővített és javított kiadás aktuális, hisz a kultúra, a kommunikáció és a közművelődés tudományos megítélése öt év alatt is sokat változott.

Ez az új vitairat a kultúráról, a kultúragazdaságtanról, a közművelődésről, a tömegkultúráról, a kommunikációról, a tömeg- és médiakommunikációról, a társadalomlélektanról, a Római Klub jelentéseiről, és néhány új fogalomról, tevékenységről szól.

Hasznos olvasmány (tankönyv is egyben) a kulturális- és vizuális antropológusoknak, andragógusoknak, de ajánlható a jobb kommunikációra, előítéletmentesebb közállapotokra vágyó, a jövőt féltő, olvasni, „ökologikusan” gondolkodni szerető embereknek is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek