2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Újra kikapott a DVTK

Újra kikapott a DVTK

Újra kikapott a DVTKNegyedszer is vereséggel zárta bajnoki mérkőzését a Diósgyőr NB I-es labdarúgó csapata. Ezúttal a Győri ETO vittel el a három pontot Miskolcról.

Az NB I negyedik tavaszi fordulójában első pontjai megszerzésében reménykedtek a piros-fehérek, de ezúttal is vereséget szenvedtek. Már-már mindenki a szünetet várta, amikor az első félidő utolsó percében a tabella harmadik helyén álló ETO Józsi tizenegyes góljával megszerezte a vezetést a vendégeknek. Ez pedig, mint utólag kiderült, egyben a győztes gól volt, mert hiába támadott a DVTK, gólt szereznie nem sikerült. Pedig Roberto Rivelino, az 1970-es mexikói labdarúgó-világbajnokságon győztes brazil válogatott tagja a DVTK századik születésnapjának alkalmából üdvözlő levelet is küldött a klubnak, amelyet a mérkőzés kezdetekor megmutattak a 3000 nézőnek.

A következő fordulóban a szintén a kiesés ellen harcoló Kecskemétre látogat Tornyi Barnabás edző csapata. Ha onnan is pont nélkül térnek haza, a mostani tetemesnél is nagyobb hátrányba kerül a DVTK. A szurkolókon eddig sem múlott a siker, és valószínűleg ezután sem fog, hiszen szurkolói busz indítását tervezik az alföldi városba. A csapat szurkolói mindig lelkesen buzdítják a csapatot és igyekeznek néhányan minél barátibb kapcsolatokat kialakítani más csapatok szurkolóival. Ennek keretében a mérkőzés előtti napon barátságos teremfoci mérkőzést vívtak egymással a Herman Ottó Gimnázium tornacsarnokában. Sajnos ott is vendég siker született, a győriek 7:3 arányban nyertek a miskolci csapat hívei ellen.

 

Sajó –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek