2024. 07. 29. hétfő

Márta, Flóra
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
Tavaszi Bam

Tavaszi Bam

Tavaszi BamMegjött a tavasz, és nemsokára indul a tavaszi Bam!

A szervezők egy közös bringázásra invitálják a kétkerekűek szerelmeseit. Bringázz velünk hétköznap is szlogennel indul el a túra. A hétvégéken már mindenki tudja, hogy milyen jó dolog a szabadban kerekezni, mért ne tehetnénk ezt a szürke hétköznapokban is, ezzel is elősegítve az egészséges életmódunkat.

A sportesemény március 29-én indul, és egészen április 30-ig tart. Az öt hét alatt legalább nyolcszor kell a résztvevőknek a nyeregbe pattanni és letekerni egy pár kilométert. Ezzel  a teljesítménnyel lehet majd a teljesítők közé kerülni. Ha ezen túljutnak a sportolók akkor egy garantált ajándékban lesz részük. Természetesen a jól teljesítő bringások értékes nyereményekkel gazdagodnak. A legfontosabb nyeremény azonban az, hogy raérezhet mindenki a mindennapi bringázás élményére, és a hétköznapjaid is vidámabbak lesznek ezáltal. Az esemény rendezői hívnak biciklizni hívnak mindenkit. Barátokat, munkatársakat, családokatl!

A Magyar Kerékpáros klub aktivistái Miskolcon a Városháztéren március 29-én, hétfőn, reggel 7-9 óra között várják forró teával és péksüteményekkel a munkába kerekezőket. A programindító bringás reggelit Miskolc mellett, Debrecenben, Nyíregyházán, Kecskeméten, Szegeden, Pécsen, Győrben, Érden és Budapesten is megszervezi a Magyar Kerékpárosklub.

 

Vajtó László

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek