2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Betörőket fogtak

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai elfogták azt a férfit és társát, akik Füzérkajatán egy családi házba törtek be.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sátoraljahelyi Rendőrkapitányság egy 21 éves füzérkajatai férfival és 16 éves társával szemben. Füzérkajatán 2019. január 3-án az esti órákban – az akkor még ismeretlen tettesek – egy családi házba hatoltak be, ahonnan ékszert, különböző műszaki cikkeket, szeszesitalokat és készpénzt tulajdonítottak el.

A helyi körzeti megbízottak 24 órán megállapították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyek kilétét, akiket 2019. január 5-én elfogtak. A nyomozás során a rendőrök az eltulajdonított értékeket is megtalálták és lefoglalták.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…