2024. 07. 28. vasárnap

Szabolcs
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Ne adjon munkát a tolvajoknak!

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyben a gyanúsított betörte egy autó ablakát, és elemelte az otthagyott pénztárcát.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 22 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2018. október 25-én, 16 óra körül Mezőkövesden, a Muskátli utcában parkoló autó ablakát kővel betörte, majd az ülésről ellopott egy pénztárcát, amiben több tízezer forint volt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi többek között elmondta, hogy miután meglátta a lezárt autóban hagyott pénztárcát, eldöntötte, hogy megszerzi azt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a közterületen leparkolt járműveiket ne hagyják nyitva, és kiváltképp ne hagyják az indítókulcsot a kocsiban! Érdemes továbbá az ingatlanok udvarán leparkolt gépjárműveket is lezárni. Az autótulajdonosok lehetőség szerint ne tároljanak nagyobb értékeket, készpénzt a járművekben! Látható helyen se hagyjanak semmit, hiszen azok alkalmat kínálhatnak az elkövetőknek!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek