2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Kihelyezett rendőrségi nyílt nap Hejőkeresztúrban

A rendőrség munkatársai tartottak nyílt napot a helyi általános iskola diákjainak, ahol az ügyességi és elméleti feladatokon túl a bűnmegelőzésé volt a főszerep.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság és a roma kisebbségi önkormányzatok közötti együttműködés keretében tartottak rendőrségi nyílt napot a hejőkeresztúri IV. Béla Általános Iskolában 2018. október 11-én. A rendezvényen résztvevők egyénileg és csapatban is összehasonlíthatták tudásukat a KRESZ-, valamint kerékpáros ügyességi versenyeken. A rendőrség munkatársai bemutatták a gyerekeknek bűnügyi technikai eszközeiket, rendszeresített felszerelésüket és a rendőrkutyákat is.

A diákoknak Dr. Kalapos István rendőr ezredes, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője tartott prevenciós előadást, melynek témája a baleset-megelőzés, a bűnmegelőzés és a 112- es segélyhívó helyes használata volt. Németh Viktor tűzoltó őrnagy a Tiszaújvárosi Hivatásos Tűzoltó parancsnokságról tájékoztatót tartott a lakástüzek megelőzéséről.

A rendezvényen a sport sem maradhatott el, hiszen a rendőrkapitányság és a roma kisebbségi önkormányzat csapatai is összemérhették tudásukat a futballpályán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek