2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • MVSI Vadmacskák: folytatás a kiemelt bajnokságban

MVSI Vadmacskák: folytatás a kiemelt bajnokságban

A Nemzeti Leány Kiemelt Kadet Kosárlabda Bajnokság  D-csoportos selejtezőjét szeptember 15-16-án rendezték meg Kecskeméten.

A házigazda kosárlabda akadémia „A” csapata mellett a Kiss Lenke Kosárlabda Akadémia „B”, valamint az MTK Budapest volt az ellenfele a Miskolc Városi Sportiskola (MVSI)-Vadmacskák „A” együttesének. Milen Vukicevic tanítványai mindhárom találkozójukon győztesként hagyhatták el a küzdőteret, melynek köszönhetően bejutottak a 12 csapatot felvonultató kiemelt bajnokságba. Az októberben kezdődő, 6-6 csapatot felvonultató keleti és nyugati-csoportos küzdelemsorozatban oda-vissza vágós rendszerben, körmérkőzéses formában folytatják a miskolciak (értelemszerűen a Keleti-csoportban). A „Vadmacskák” természetesen mindent megtesznek majd azért, hogy a folytatásban is minél sikeresebbek legyenek.

Eredmények
MTK Budapest– MVSI  Vadmacskák „A”     43 : 67
Kecskeméti KA „A” – Kiss Lenke KA „B”   68 : 63
Kiss Lenke KA „B”– MTK  Budapest 78 : 55
Kecskeméti KA „A” – MVSI Vadmacskák „A”  51 : 63
MVSI Vadmacskák „A” – Kiss Lenke KA „B”  74 : 54
MTK Budapest – Kecskeméti KA „A”  27 : 54.

Fotó:
Az MVSI Vadmacskák csapata, álló sor: Szilvás Kata (balról), Borbély Blanka, Hegedűs Aténé Kata, Milen Vukicevic edző, Szemerszki Mária, György Jázmin, Pető Réka.  Guggolnak: Gulya Orsolya (balról), Bata Emese, Balla Emese, Vukicevic Mila és Földi Boglárka.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek