2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Jubilál az Üveghuta-kupa kerékpáros hegyi időfutam-verseny

Jubilál az Üveghuta-kupa kerékpáros hegyi időfutam-verseny

A Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt közötti 5,3 km-es hegyi időfutamversenyt, az Üveghuta-kupát szeptember 30-án, 10 órától már tizenötödik alkalommal rendezi meg a Kis-Galya Közhasznú Sportegyesület.
A 22 kategóriában kiírt, az országúti és MTB kerékpárral érkezőket külön értékelésben részesítő hagyományos versenyre, melynek fővédnöke Jámbor Flórián, Bükkszentkereszt polgármestere, 250  sportoló nevezését tudják elfogadni. Előnevezésre még szeptember 21-ig van lehetőség a https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYRNnRwIT8qyMksV1WHkM5mkpoplEvsqfoH8BfCiC6F5ufsw/viewform oldalon. A határidő lejártáig a megfelelő összegű nevezési díjnak is meg kell érkezni.

Csábító lehet, hogy az indulók között az Andromeda Travel Utazási Iroda jóvoltából 2 db, 7 éjszakára szóló, egyenként 35.000 forintos üdülési utalványt is kisorsolnak, melyet a görögországi Makrygialos üdülőhelyen található Star Beach apartmanos tengerparti nyaralásra tudnak beváltani a nyertesek.
Szeptember 22-től csak Bükkszentkereszten, előzetes egyeztetéssel személyesen lehet befizetni a nevezési díjat.  Szeptember 21-től rajthely/személy módosításra csak e-mailen bejelentve (kisgalya@gmail.com) és külön befizetéssel lehetséges, melynek díja: 1500 Ft/fő.
Helyszíni nevezés a verseny napján, Bükkszentlászlón, a rajt területén 7.30-10.30 között, a fennmaradó, vagy visszamondott helyekre. Mindenkinek a rajtszáma egyben az indulási idejét is jelzi!

A jubileumi erőpróba első versenyzője Bükkszentlászlón, 10 órakor rajtol, akit 1 percenkénti indítással, a nevezési sorrendben folyamatosan követnek a többiek. Becsatolt kerékpáros fejvédő használata kötelező, hiánya kizárást von maga után!
A cél Bükkszentkereszt határában, a „kőkeresztnél” lesz kijelölve. Az eredményhirdetést Bükkszentkereszt központjában,  a 3 szintes parkolójában tartják meg, ahol minden távját befejező versenyző emblémázott üvegpoharat és egy kis harapnivalót kap, valamint rajtszám felmutatása ellenében átveheti a támogatók ajándékát. A kategória győztesek kézzel festett üveg-kelyhet, míg a 2-3. helyezettek üvegérmet  vihetnek haza.

Fontos információ, hogy az útvonal 9.30 órától az utolsó induló célba érkezéséig  le lesz zárva a forgalom elől!  Ez idő alatt csak körbe, Lillafüred felé közlekedhetnek az autók.

Bővebb információk:
http://kisgalya.hu/rendezvenyek/xv-uveghuta-kupa/
https://www.facebook.com/events/159357521531724/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…