2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
A rendőrök nem lehetnek a politika játékszerei!

Összefogásra invitálják a pártokat

Összefogásra invitálják a pártokatBeszélgessünk Magyarország jövőjéről a monoki Kossuth Házban!

Szoboszlai Barna, az Összefogás Párt miniszterelnök-jelöltje és Szepessy Zsolt, az Összefogás Párt országos elnöke érdemi párbeszédet kíván folytatni Magyarország jövőjéről, ezért a 2010-es országgyűlési választások miniszterelnök-jelöltjeit, a pártok vezetőit fehér asztal mellé, egy magyaros ebédre hívja március 19-én 11 órára, nemzetünk nagy szülöttjének, Kossuth Lajosnak a szülőházába.

Március 15-én egy dicső korra is emlékezünk: a 19. század közepén az ország különböző szellemiségű gondolkodói és politikusai félre tudták tenni nézetkülönbségeiket, hogy közösen tegyenek a nemzet jövőjéért. Ma ismét ilyen összefogásra van szükség.

Magyarország jövője érdekében új egyezségre van szükség. A kossuthi szellemiséget tovább örökítve az Összefogás Párt ezért minden demokratikus, számottevő társadalmi támogatottsággal rendelkező politikai erő vezetőjét és miniszterelnök-jelöltjét beszélgetésre hívja a nemzeti összefogás megteremtőjének, Kossuth Lajosnak a szülőházába.

A fehér asztal melletti baráti beszélgetésre, a közös gondolkodásra meghívást kap Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje és Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke, Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, a Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltje és Semjén Zsolt, a KDNP elnöke, Dávid Ibolya, az MDF elnöke és Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje, Retkes Attila, az SZDSZ elnöke, Vona Gábor, a Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje, Schiffer András, az LMP listavezetője és Seres Mária, a Civil Mozgalom elnöke.

 

Időpont: 2010. március 19., 11 óra

Helyszín: Kossuth Ház, 3905 Monok, Kossuth u. 18.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek