2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

DK: Már sürgősségi MRI-vizsgálatra is hónapokat kell várni

Újra és újra felháborodást vált ki, hogy tűrhetetlen várakozási időket kell kell kiállni egy-egy vizsgálat miatt. A hvg.hu-n megjelent cikk szerint már egy sürgősségi MRI-vizsgálatra is súlyos hónapokat kell várni.
Az önmagát kereszténynek valló, a magyar nép fennmaradásáért szüntelenül hangosan aggódó kormány homokba dugja a fejét, és esze ágában sincs érdemben kezdeni bármit a problémával. A kritikus állapotokra Orbán Viktor kormányának mindösszesen annyi válasza van, hogy kinevezi Kásler Miklóst az Emberi Erőforrások Minisztériumának az élére, akinek az egészségüggyel kapcsolatos ordító hiányosságra az a válasza, hogy be kell tartani a tízparancsolatot és akkor majd elkerülik az embert a halálos betegségek.

A Demokratikus Koalíció ajánlja Kásler Miklósnak, inkább nézzen szét a valóságban is, és lássa el azt a feladatot, amiért a minisztérium élére került. Esetleg kérjen időpontot szakrendelésre. Ha pedig a kormány aggódik a magyar nép fennmaradásáért, akkor először az életbenmaradáshoz szükséges körülményeket kellene megteremteni, minden más világmegváltó gondolat ráér ezek után.

Dr.László Imre
országgyűlési képviselő, egészségpolitikus

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…