2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Debreczeni Zita és Dobó Ági is zsűri lesz a Miss Balaton döntőjén

Debreczeni Zita és Dobó Ági is zsűri lesz a Miss Balaton döntőjén

Lassan a fináléhoz közeledik a Miss Balaton 2018 szépségverseny. Egy nappal az augusztus 4-i döntő előtt pedig két zsűritag nevéről is lehull a lepel. Debreczeni Zita és Dobó Ági is a zsűriasztal mögül nézi majd végig, ahogy a 12 legszebb lány megmutatja magát sportos és elegáns viseletben, valamint bikiniben.

Debreczeni Zita 2001-ben harmadik helyezést ért el a Miss Balatonon, az elmúlt években pedig hol casting zsűriként, hol fotósként vett részt a lányok felkészítésében. „Nagyon örülök, hogy 17 év után – kimondani is hihetetlen – újra részt vehetek a Miss Balaton versenyen, főleg, hogy most a másik oldalon állok. Nagyon érdekes lesz úgy nézni a lányokat, hogy akkor, amikor én indultam, ők még csak óvodások voltak” – mondta nevetve Zita, majd hozzátette. „Egyetlen tanácsom van a lányoknak, amit anno én is megfogadtam: mosolyogjanak!”

Dobó Ági éveken át az első pillanattól kezdve ott volt a lányok mellett és casting mentorként segítette őket. Ez lesz az első év, hogy zsűritagként lesz jelen a Miss Balatonon.

„Mindig is titkos vágyam volt, hogy egyszer zsűri lehessek egy nagy szépségversenyen. Ez most egy teljesen új feladat lesz nekem. Négy éven át mindig ott voltam a Miss Balaton versenyzők mellett, és az első castingon megismerhettem a lányokat. Tudtam, hogy kivel, hogyan lehet együtt dolgozni. Nagyon izgalmas lesz, hogy most a döntőn fogok először találkozni velük” – mesélte Dobó Ági, aki azt is elárulta, hogy az összhangot fogja figyelni leginkább: mennyire hitelesen kommunikál az adott versenyző, ez mennyire lesz harmóniában a mozgásával, a gesztikulációjával.

Már csak egy nap, és kiderül, hogy kinek a fejére kerül idén a Miss Balaton koronája, de a közönség addig is leadhatja voksait a Miss Balaton Instagram oldalán keresztül.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…