2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A Sztárportréban: Kautzky Armand

Kautzky Armand: „Van akinek jól áll a farmer, valakinek nem. Van akinek jól áll a mai divatos szűk, van akinek nem. Csak azért ne vegyünk fel szűket, mert most az a divat, ráadásul a színész egy kicsit példát is mutat a közönségének.

Az ember odaáll a tükör elé, és jó alaposan végignézi magát. Különböző alkatok vagyunk, és nem csak fizikai alkatok, lelki alkatok is. Például én egy zakós ember vagyok alapvetően.

Azt mondja József Attila: „Hiába fürösztöd önmagadban, csak másban moshatod meg arcodat.” Az igazi tükör mindig a másik ember. Lehet egy társ, lehet szülő, vagy a közönség is, de az már egy végső dolog. Azt gondolom, hogy ezt meg kell előzze az a folyamat, amiben az ember próbál önmagával amennyire csak lehet, tisztába kerülni.

Voltam már több színházban tag – volt ahol majdnem 20 évig -, és kipróbáltam a szabadúszást is. Ha beállok most a tükör elé, akkor azt mondom, hogy leginkább arra vágyom, hogy annak a stílusnak, életszemléletnek, filozófiának, amit az elmúlt 30 évben magamévá tettem, megtaláljam azt a közösségét, ahol ezt igazán ki tudom virágoztatni.

Szeretném ha megtalálnának azok az emberek, akik hasonlóképpen gondolkodnak mint én, és együtt, közösen létrehoznánk egy új közösséget, egy új szellemiséget, egy új helyet.”

Video ajánló: https://youtu.be/kmdzqdqhCnI

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…