2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Miskolci győzelem a Skorpió ellen

Hazai pályán, a Generali Arénában fogadta a Miskolci-Szabadidőközpont Vénusz  csapata a Salgótarjáni Skorpiók együttesét. A mérkőzésen magabiztosan, 5-3-ra győztek a miskolci lányok.

A bajnokság 16. fordulóját játszották szombaton a csapatok, és a győzelem kötelező volt a Miskolci Vénusz számára. A Salgótarjáni Skorpiók az ősszel még tudtak pontot lopni Sárréti együttesétől, de a négy közé készülő miskolciaknak, most nem volt szabad hibázni.

A találkozón Kovács és Csepregi találatával már a meccs elején előnyhöz jutottak a hazaiak, innen azonban még fel tudott állni a salgótarjáni csapat, és szépített. A gólelőny a találkozó folyamán végig a hazaiaknál volt, és a győzelem nem forgott veszélyben, ám a mezőnyfölény és a kidolgozott helyzetek ellenére akadozott a miskolci lányok játéka is. A második játékrészben is hasonlóan alakult a játék képe. Döntő volt, hogy a miskolci támadók közül Csepregi ismét jó formát mutatott és mesterhármast ért el, Garadnai pedig a meccs ötödik találatával egyértelművé tette a hazaiak győzelmét. Végül 5-3-ra győzött a Miskolci- Szabadidőközpont Vénusz.

 

Garadnai Erika (Média-csoport)

www.miskolcivenusz.hu

 

Sárréti Géza (Miskolci-Szabadidőközpont Vénusz edzője): Görcsössé váló nehéz mérkőzés volt, de a kötelező mérkőzések sajnos így alakulnak. Azoknak a játékosoknak, akiknek hozniuk kellett volna ezt a meccset és jól kellett volna játszaniuk, sajnos görcsösen játszottak. A győzelmünk nem forgott veszélyben, de a játék sajnos így sikerült.

 

Csepregi Gabriella (Miskolci-Szabaidőközpont Vénusz): Az első félidőben és az egész meccsen „alvó” játékot játszottunk, de tudtam, hogy meg fogjuk nyerni a mérkőzést, mert sokkal jobb csapat vagyunk, csak ez most nem igazán jött ki az eredményen.

 

Pusnik Zoltán (Skorpió-Salgótarján edzője): Közepes színvonalú mérkőzéstől jobb mérkőzést látott a nagyérdemű. Úgy érzem, hogy a lányok mindent megtettek a siker érdekében. Egyéni hibákból sikerült a második félidő rosszabbra, megpróbálunk javítani ezen az elkövetkezendő időben. Nagy öröm számomra, hogy a két szlovák kislány (Galambova Alexandra és Sky-Krivanova Henrietta) kezd beilleszkedni a csapatba. Sajnos az edzéslátogatottságukkal vannak még gondok, de remélem a későbbiek folyamán több edzésen részt tudnak majd venni. Ha ez teljesül, akkor egy sokkal jobb Skorpiót láthat majd a nagyérdemű.

 

Szklenár Kitti (Skorpió-Salgótarján): Kikaptunk, sajnos végig üldöztük az eredményt. Valamivel szorosabb eredményre számítottam. Végül is helyt álltunk, egyáltalán nem játszottunk alárendelt szerepet. A helyzeteinket nem használtuk ki kellőképpen. Az egyéni hibák voltak a kiemelkedőek, túl sokat egyénieskedtünk és nem azt játszottuk, amit megbeszéltünk a mérkőzés elején. Pontszerzésre  esélyesek voltunk, de sajnos így alakult.

 

Miskolci-Szabadidőközpont Vénusz – Skorpió-Salgótarján 5-3 (3-2)

 

Miskolci-Szabadidőközpont Vénusz:Kiss, Kovács, Csepregi, Váradi, Garadnai csere: Katona, Baloviccs, Ivanics, Szőke, Lengyel, Mikó

Edző: Sárréti Géza

 

Skorpió-Salgótarján:Rusz, Farkas, Tóth, Szklenár, Gál csere: Vukovics, Rezes, Fehér, Hangonyi, Galambova, Syc-Krivanova

Edző: Pusnik Zoltán

 

Gólszerzők:Csepregi 3, Kovács, Garadnai ill. Syc-Krivanova, Gál, Hangonyi

 

Sárga:Kiss, Csepregi

 

Játékvezetők:Kujbus, Jakkel, Kassai

 

Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen Miskolci győzelem a Skorpió ellen

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek