2024. 05. 6. hétfő

Frida, Ivett
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Közös ellenőrzés a Tisza-tavon

A balesetek és bűncselekmények megelőzésére, továbbá az ittas gépjárművezetők kiszűrésére irányult a közös rendőri ellenőrzés a Tisza-tavon.
A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság (TKKB) elsődleges célja, hogy a turisztikai szempontból frekventált helyeken bűnmegelőzési feladatokat hajtson végre. Legutóbb 2018. július 7-én és 8-án a Heves-, a Jász- Nagykun-Szolnok- és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai hajtottak végre két napos, helikopterrel is megtámogatott baleset- és bűnmegelőzési célokat szolgáló akciót.

A polgárőrökkel és további társhatóságokkal kiegészült egységek elsősorban szórakozóhelyeket, továbbá a balesetek megelőzése érdekében a gépjárművezetők ittasságát is ellenőrizték. A rendőrség az ellenőrzések két napja alatt kirívó szabálysértéseket nem tapasztalt, egyben megköszöni minden szabálykövető sofőr példamutatását.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek