2024. 04. 30. kedd

Katalin, Kitti
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

X.Harsányi Judo Gála

Megrendezésre került a X. Harsányi Judo Gála, ennek keretén belül az I. MPA SYSTEM Kupa 2018 június 9.-én.

 Hosszú út vezetett idáig, és sokan támogattak az elejétől fogva. A legfontosabb, hogy 2007-ben a judo bekerült a Harsányi SE szakosztályai közé. Szabó Gergely jelenlegi SE elnök, polgármester segítségével. És hogy legyen hol tartani a foglalkozásokat, helyet kaptunk az iskola tornatermében, Takácsné Oczela Csilla intézményvezető támogatásával. Minden adott volt egy saját verseny megrendezésére. Így hát belevágtunk! Ebből a kezdeményezésből nagyszerű sport nap kerekedett óvodáskortól felnőttig. Judo, foci, futás, kerékpár. Ez a Gála!

Ehhez a sportnaphoz csatlakozott több jóérzésű ember, akik a mai napig segítik a munkánkat. -Tállai András a Nemzetgazdasági Minisztérium miniszterhelyettese, parlamenti és adóügyekért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő. -Tóth Péter a Harsányi Tógazda, -Kelemen Imre és társa Kft, -Clear Magyarország Zrt, -Simkó Lajos – Bogácsi strand „Nagyfalat” vendéglő, -Porcsalmi Péter, -a Polgárőrség helyi szervezete, -EB-MEX Kft – Pusztai István. Köszönöm, hogy nem hagytatok el! De vannak új társaitok is: Ocsó pékség, Jutka a „zöldséges”, Hunor Motoros Baráti Kör, autómentős Joci aki a szőnyegeket szállítja, Juhász Zoltán – zene.

Az idei rendezvényre 120 gyermek adta le a nevezését. Érkeztek ide Ózdról, Salgótarjánból, Debrecenből, Szikszóról, és Miskolcról is. Két részből állt a nap. A délelőtt folyamán a legkisebbek egy japán edző Kikuchi Yunna MVSC-MVSI segítségével sajátították el a judo alapjait, fogásait. Ezek az 5-9 éves korosztályú gyerekek, még igazi versenyen nem mérhetik össze tudásukat, így ők játékos formában, küzdöttek. Nagy élmény volt látni az apróságokat, elszántságukat küzdelem közben. Ezt követően került sor az ünnepélyes megnyitóra. A fentieken túl még köszönthettük településünk új lakóját Repka Attila birkózó olimpiai bajnokot, és Gercsák Szabina Ifjúsági olimpiai és világbajnok judokát.

Ezek után kezdetét vette az I. MPA SYSTEM Kupa. Főtámogatónk az MPA SYSTEM kft nevében Ungvári Rajmund köszöntötte a versenyzőket, és átadott minden judokának egy a gála logójával ellátott pólót. Kiemelte mennyire fontos a sport az egészséges fizikai és szellemi fejlődésben. A kitartás, a fegyelem a jövőbeni élet elengedhetetlen része. Látva a sikerre éhes tekinteteket biztosított bennünket a folytatásról.

Minden korosztályban összesített győztest hirdettünk, és összetettben is, amely egyben vándorkupa.

Az összetett győztes az MVSI csapata lett.

Köszönöm minden edzőnek, szülőnek a támogatást. Na és nem utolsó sorban feleségemnek, gyerekeimnek és családjuknak a hosszú éveken át tartó megértést, a sok munkát, amit önzetlenül biztosítottak a siker érdekében.

Gazda Miklós

                                                                                                    HSE judo szakosztályvezető

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek