2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Hatalmas siker Élő Adásban!

Másodszor is nagyot alakított a Térerő!

Több mint 2,5 millió forintot gyűjtött – és ezzel meghaladta tavalyi teljesítményét a Térerő Közösségi Alapítvány Városunkért Élő Adásban. A rendhagyó közösségi adományozási program nyomán három helyi szerveződés – a Szimbiózis Alapítvány, a Mályi Madármentő Szolgálat és az Irodalmi Rádió egy-egy projektje megvalósulása válik lehetővé. Majd száz adományozó volt jelen az esten a II.Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban, ahol egy élménydús esemény generálta az adományozási kedvet!

Rendkívül felkészült csapat egy jól felépítet programmal várta az adományozókat Élő Adásban, ahol egy fogadást követően több órán át tartott az adakozás. A támogatók jóvoltából így kapnak minden nap enni a Mályi Madármentő Szolgálaton gondozott állatok, így jelenik meg az Irodalmi Rádió Szinvaparti Sztorik antológiája és válik valóra a Szimbiózis Alapítvány Mézes Miskolc rendezvénye  karácsonyra.

A Térerő Közösségi Alapítvány egy hónapon át készült a programra és készítette fel saját pályázata nyerteseiként három szerveződést is arra, hogy megfelelő prezentációkkal, filmekkel, kommunikációval segítsék az est létrejöttét, mozgósítsák támogatóik körét és generáljanak mind nagyobb figyelmet. A projektek megvalósulását pedig egy éven át figyelemmel kíséri a Térerő kuratóriuma és a nyilvánosság is láthatja a szerveződés Facebook oldalán.

A Térerő közben már a következő adományozói programra készül. Egy sokkal bonyolultabb konstrukcióban Fuss Érte gyűjtőakciót hirdet, ami szintén mozgósítással és egy sportrendezvénnyel jár.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek