2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Pályázat a tehetséges fiatalokért

A Miskolci Gráciák Egyesület pályázatot hirdet tehetséggondozó adomány odaítélésére
A Miskolci Gráciák Egyesület negyedik alkalommal hirdet pályázatot tehetséggondozó adomány odaítélésére. Az Egyesület szociálisan rászoruló, tanulni vágyó, tehetséges fiatalok számára, adomány formájában nyújt pénzbeli támogatást. A sikerrel pályázók számára az összeget a 2018/19-es tanév folyamán havonta, összesen 10 alkalommal folyósítják, bankszámlára történő utalással.

Pályázni két életkori kategóriában lehet, két-két személy számára.

I.     kategória

Feltételek:  alap/középfokú képzésben való részvétel valamely Miskolc városi intézményben. 10 -19 év közötti életkor, állandó lakhely: Miskolc/Borsod-Abaúj-Zemplén megye területén.                                                                                   

A juttatás nagyságrendje: 10 alkalommal havi 15 000 forint.

II.  kategória:

Feltételek: első diploma megszerzése folyamatban, 18-26 év közötti életkor, a Miskolci Egyetemen vagy valamely társintézményében tanuljon, a pályázó legyen Borsod-Abaúj-Zemplén megyei illetőségű lakos.                                                                                                                     A juttatás nagyságrendje: 10 alkalommal havi 30 000 forint.

A pályázat feltételeinek és a támogatott kötelezettségeinek részletes leírása a Miskolci Gráciák honlapján található: miskolcigraciak.hu

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. augusztus 20.

A pályázatot ajánlott küldemény formájában az alábbi címen lehet benyújtani: Miskolci Gráciák Egyesület, 3525 Miskolc Mátyás király 13., 4. em. 2. ajtó. Kérjük, a pályázaton tűntessék fel saját email/vagy postai értesítési címét és telefonszámát.

A pályázat személyesen átadása honlapon meghirdetett helyen és időben lehetséges.

A pályázatok elbírálását 4 tagú bizottság végzi, a feltételrendszerek alapján kidolgozott objektív pontértékelés szerint. Pontegyenlőség esetén személyes bemutatkozás és beszélgetés alapján történik a rangsorolás.

A kedvezményezettek végső névsorát a Miskolci Gráciák Egyesület alapító tagjainak  jóváhagyásával tesszük közzé.

A sikerrel pályázók értesítésének határideje: 2018. szeptember 20.

Érdeklődéssel várjuk a pályázatokat!

Pelczné dr. Gáll Ildikó

az Egyesület elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek