2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Autókozmetika - Szétkapkodták a versenyautót

Tetőn ragadt a tolvaj

Tetőn ragadt a tolvajA tolvaj könyörgött társának, hogy hívjon segítséget, mert nem tud lejönni a tetőről. Mire tűzoltók lehozták a férfit, a rendőrök a földön el is fogták őt.

Két sátoraljaújhelyi férfi a napokban egy lakatlan ház tetőszerkezetét megbontotta, majd a felszedett hullámpalákat ledobálták a földre. Másnap újra visszamentek a hátra maradt faanyagért, hogy azokat is elvigyék. Ekkor azonban egyikük fennragadt a tetőn, nem tudott, vagy nem mert lejönni onnan. Társa azonban sikeresen lejutott, így fentről könyörgött neki, hogy hívjon segítséget.

A jó barát hívta a tűzoltókat, akik gyanúsnak találták a furcsa esetet, ezért értesítették a rendőrséget. Ennek köszönhetően a két hatóság egyszerre érkezett a helyszínre, s miután a tűzoltók leemelték a tolvajt, a rendőrök azon nyomban elfoghatták az elkövetőt. A társa ugyan elszaladt, de a nyomozók beazonosították őt is, mivel a tolvaj páros korábbi hasonló ügyeik miatt már nem ismeretlen a rendőrök előtt.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a két elkövetővel szemben.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek