2024. 04. 30. kedd

Katalin, Kitti
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Lezárt ügyek: El akarták lopni és elrejtették

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a három fiatallal szemben, akik egy miskolci áruházban több dologról eltulajdonították az áruvédelmi eszközt, majd az áruház különböző pontjain eldugták az ellopni kívánt értékeket.
A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 19, egy 20 és egy 23 éves szalaszendi fiatallal szemben.

A két fiúból és egy lányból álló trió 2018. március 19-én 14 óra 45 perckor Miskolcon, a József Attila utcán található egyik áruházba ment. A gyanúsítottak az üzletben egy hajvasaló- és egy hajvágó gépről, valamint több SIM kártyáról eltulajdonították az áruvédelmi eszközt, majd az ellopni szánt tárgyakat az üzlet különböző pontjain eldugták, hogy később visszamenjenek értük. Az áruház biztonsági szolgálata azonban tetten érte a fiatalokat és értesítette a rendőröket.

A Miskolci Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben folytatott nyomozást a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…

További cikkek